Landal inspiratie

 

Zijn jullie van plan om een vakantie te boeken naar één van de vakantieparken van Landal? Doe dan hier alvast wat inspiratie op! Hebben jullie al een keuze gemaakt welk vakantiepark van Landal jullie gaan bezoeken? Zo niet, bekijk dan hier even goed alle Landal kortingen. Je kunt altijd een korting krijgen voor op jullie verblijf bij één van de parken van Landal. 

 

Vakantieparken van Landal

Als we kijken naar de vakantieparken van Landal, dan zien we dat er veel verschillende parken zijn die je kunt boeken. Je kunt gaan voor een vakantiepark welke wat groter is, een park dat aan zee ligt of juist eentje die in de bossen ligt. Bij Landal kan je het allemaal boeken, niks is te gek. Dit maakt het ook dat je altijd wel een Landal park naar wens zult vinden. Doe alvast wat inspiratie op en boek jullie verblijf snel!

 

Landal Wifi

Tegenwoordig kunnen we niet meer zonder, Wifi. Dit is dan ook een reden dat je op bijna alle parken van Landal gebruik kunt maken van Wifi. We hebben voor jullie een onderzoek gedaan op welke Landal parken de wifi gratis is, en op welke Landal park je moet betalen voor het gebruik van de Wifi. Het is over het algemeen zo dat op de parken waar Wifi is in de algemene ruimtes je hier gratis gebruik van mag maken. Denk aan het restaurant en bij de receptie b.v. Wil je graag internet in een bungalow van Landal, dan zul je hier vaak voor moeten betalen. Op sommige parken is het internet helemaal gratis. Ook in de vakantiehuisjes. Zo zien we b.v. op moment van schrijven dat je bij Landal Natuurdorp Suyderoogh niks hoeft te betalen voor het gebruik maken van internet/ wifi. Zoals je ziet moet je dus echt even per Landal park kijken of je moet betalen voor de Wifi of dat je er gratis gebruik van mag maken. Als je bij Landal verblijft in een (extra)luxe bungalow, dan kan het zo zijn dat je gratis gebruik mag maken van de Wifi/ internet. Kijk dit even goed na via bovenstaande link zodat je zeker weten gratis gebruik mag maken van de Wifi. Wij zagen ook een aantal vragen voorbij komen of er voor Landal Wifi wachtwoorden en codes zijn die je nog kunt gebruiken, zodat je alsnog gratis gebruik kunt maken van Wifi. Dit kan helaas niet. Je zult echt bij de boeking aan moeten geven dat je gebruik wilt maken van de Wifi of even naar de receptie lopen. Je krijgt dan van Landal een Wifi wachtwoord/ code waarmee je kunt inloggen.

Ga direct naar het Landal wifi overzicht per park.