Center Parcs inspiratie


Center Parcs inspiratie

 

Willen jullie binnenkort op vakantie naar Center Parcs, maar willen jullie nu al lekker wat inspiratie opdoen? Dan zit je hier goed! Wij hebben een aantal onderwerpen van Center Parcs uitgelicht, lees ze op je gemak door en geniet van de voorbereidingen! Hebben jullie nog geen vakantie geboekt? Neem dan zeker even een kijkje bij de actuele kortingen die we hebben gevonden voor jullie! Zo weet je zeker dat je niet teveel zult betalen voor jullie verblijf bij Center Parcs.

 

Doe hieronder alvast wat inspiratie op:


Center Parcs Wannabe programma

Gaan jullie binnenkort naar één van de vakantieparken van Center Parcs? En zijn er kinderen mee? Lees dan verder! Bij Center Parcs kunnen alle kinderen een paar uur lang onder professionele begeleiding meemaken hoe het is om een echte brandweerman te zijn. Of toch liever een circusartiest? Of een echte stoere ridder? De meisjes willen waarschijnlijk wel een echte prinses zijn! Voor kleine kinderen van 4 tot 8 jaar is dit een hele bijzondere en leerzame ervaring. 

 

Bij Center Parcs hebben ze naast het Wannabe programma, nog veel meer leuke dingen te doen voor de kinderen. Neem eens een kijkje bij Orry en zijn vriendjes, win bij de Kids Bingo, ga dansen bij de Kids Parade of neem lekker plaats bij een voorlees uurtje. Voor de allerkleinste van 0 tot 3 jaar is er ook iets leuks! Namelijk: Kiddies. Bij Kiddies kunnen de kleintjes Knutselen, koekjes bakken, en spelletjes spelen met papa en mama erbij. Dit laatste is verplicht.Center Parcs Cool Factor

Heb jij de Cool Factor? En ben je nergens bang voor en hou je wel van een beetje uitdaging? Bij Center Parcs zit je dan goed. Kijk wel even naar welk park jullie gaan, want het verschilt soms wel per park welke Cool Factor je kan boeken! Je kan meedoen aan verschillende soorten:

  • Cool Factor Paintbal
  • Cool Factor Mission
  • Cool Factor Aqua Battle
  • Cool Factor Jump

Cool Factor paintbal: Waar: de paintball-arena, binnen of in het bos, vol verstop plaatsen. Ben jij het meest fanatiek en win jij met de felgekleurde balletjes? 

Cool Factor Mission: Vindt jij de geheime sleutel? Voer alle opdrachten snel en goed uit en win!

Cool Factor Aqua Battle: Ga een kletsnatte strijd aan, team tegen team. De battle vindt plaats op een drijvend platform. En in de finale gaat het erom wie de coolste sprong maakt!

Cool Factor Jump: Klim omhoog en laat je vervolgens 7 meter naar beneden vallen! Durf jij?

 


Center Parcs friends

Center Parcs Friends is een programma van Center Parcs. Met dit programma worden vaste gasten die regelmatig op één van de vakantieparken van Center Parcs zijn beloond. Dit doen ze door aantrekkelijke en exclusieve kortingen te geven.. Zeker de moeite waard dus! Heb je geen idee hoe je een Friends Member van Center Parcs kunt worden? We leggen het je uit! Center Parcs Friends member worden is eigenlijk heel gemakkelijk! Als je namelijk 3 vakantie's bij Center Parcs boekt in 36 maanden tijd krijgt bij het derde verblijf automatisch al aardig wat voordelen! Als je Friends Member bent geniet je van de voordelen op alle vakantieparken van Center Parcs. Behalve in de in Engeland. Deze doen niet mee! Je hoeft zelf dus niks te doen. Friend ben je vanzelf als je vaak genoeg boekt bij Center Parcs. En het leuke is, je krijgt deze voordelen bovenop de Center Parcs Familiekorting, 55+ korting en Vroegboekkorting! Dat is wel heel veel voordeel!

Lees meer over Friends voordeel op de website van Center Parcs