Landal subtropisch zwembad korting


Landal subtropisch zwembad

 

Bij Landal hebben ze twee vakantieparken in Nederland welke een subtropisch zwembad hebben, en welke je nu met een wel hele leuke korting kunt boeken! De korting kan momenteel oplopen tot wel 40% per verblijf, dit is aardig wat korting voor jullie verblijf op één van de vakantieparken van Landal met een subtropisch zwemparadijs! De vakantieparken van Landal welke een Subtropisch zwembad hebben zijn:

  • Landal Het Vennenbos (Noord-Brabant)
  • Landal De Lommerbergen (Limburg)

Landal Het Vennenbos, Noord-Brabant

Landal Het Vennenbos ligt in het gezellige Noord Brabant. De omgeving van Landal Het Vennenbos is prachtig, en leent zich voor heerlijke wandelingen en fietstochten. Ook beschikt Landal Het Vennenbos over een subtropisch waterparadijs met golfslagbad. Glij van de Black Hole glijbaan incl. gave sterrenhemel of kom lekker tot rust in de Lazy-River. Voor de kleintjes onder ons, is er het KinderDoeBad. Deze is erg leuk, en daagt de kindjes uit om te ontdekken en spelen! Ook vind je er verschillende whirlpools en kruidenbaden. Landal Het Vennenbos beschikt ook over een recreatiestrand. Genoeg te doen dus tijdens jullie verblijf!


Landal De Lommerbergen, Limburg

Landal De Lommebergen ligt in Limburg. Als je hier bent, ervaar je het heerlijke ontspannen vakantiegevoel wat Landal je geeft. Op Landal De Lommerbergen is een subtropisch waterparadijs, een echt spannend kids junglebad, verschillende whirlpools en een glijbaan! Ook is er op Landal De Lommerbergen een indoor speelparadijs, waar de kinderen urenlang kunnen spelen en genieten. De omgeving van Landal De Lommerbergen is ideaal voor als u van wandelen en fietsen houdt.


Zwemmen bij Landal

Landal beschikt over veel vakantieparken met een zwembad, waarvan er 9 een (subtropisch) zwembad hebben. Kinderen zijn gek op zwemmen, dus onze voorkeur gaat altijd uit naar één van deze vakantieparken. 

  • Landal Salztal Paradies, Duitsland
  • Landal Village l'Eau d'Heure, België 
  • Landal Søhøjlandet, Denemarken
  • Landal Rønbjerg, Denemarken
  • Landal De Lommerbergen, Nederland (subtropisch)
  • Landal Seawest, Denemarken
  • Landal Het Vennenbos, Nederland (subtropisch)
  • Hof van Saksen, Nederland

 


Zwembad van Hof van Saksen

Het zwembad van Hof van Saksen is niet subtropisch, maar wel super gaaf! Dit omdat je bij dit park 4 spectaculaire waterglijbanen hebt waar jij onbeperkt vanaf mag glijden! Je vindt er de SALTATO, langste trechterglijbaan ter wereld en de BOMBO, grootste indoor bandenglijbaan ter wereld. En dan vind je er ook nog de INTENSO, hoogste bandenglijbaan van de Benelux en de PRESTO, steilste speedslide van Nederland. Zoals je ziet zijn deze glijbanen echt de moeite waard om te bezoeken. Lees wel even de veiligheidsvoorschriften. Niet iedereen mag van deze glijbanen! Ook kun je hier baantjes trekken of heerlijk ontspannen in de whirlpool. Lees hier van alles over het zwembad van Hof van Saksen.

 

Hof van Saksen glijbaan

Volg jij ons al op social media?

 


 

Omdat wij onze bezoekers een zo eerlijk mogelijk beeld willen geven van de kosten, beschrijven we per aanbieder wat de bijkomende kosten zijn. Op deze manier zie jij goed waar je aan toe bent! Klik hier voor alle bijkomende kosten!

 

Deze website bevat affiliate links. Als jij een vakantie boekt vanuit een link via mijn site, dan krijg ik daar een kleine commissie voor. Dit kost jou niks extra, maar zo kan ik deze website in de lucht houden en de beste vakantie deals met jou delen. ;-)

 

Waarom Goedkope Bungalows Nederland?

🧡 Meer dan 23.500 Facebook volgers 

🧡 15 betrouwbare partners waar we mee samenwerken  

🧡 Jij boekt jouw vakantie altijd met korting 

🧡 Altijd de beste last minute deals

 

Neem hier contact met ons op.