Landal korting met Oud & Nieuw


Landal oud en nieuw

 

Kom gezellig bij Landal GreenParks Oud en Nieuw vieren met elkaar, en sluit het jaar feestelijk af. Op de vakantieparken van Landal is er met Oud en Nieuw van alles te doen. Kom gezellig bij Landal met vrienden of familie sterretjes afsteken, genieten van elkaar en oliebollen eten met Oud en Nieuw. Als je nu Oud en Nieuw op één van de parken van Landal viert, krijg je een leuke korting op je verblijf. Hou er wel rekening mee dat de parken van Landal met Oud en Nieuw erg snel vol geboekt zijn. 

 


Landal vuurwerkvrije parken

Landal heeft een aantal vakantieparken waarop je geen vuurwerk mag afsteken met Oud en Nieuw. Dit is ideaal als je met huisdieren zit die wat angstig zijn voor vuurwerk. Of kinderen die graag door willen slapen om middernacht of misschien ook wel bang zijn voor Oud en Nieuw. Er zijn in totaal 9 parken welke vuurwerkvrij zijn. Wij willen er wel heel duidelijk bij melden dat omgevingsgeluid niks aan te doen is. Dus als er net vlakbij het vakantiepark vuurwerk afgestoken zal worden, kan hier niks aan gedaan worden. Hou hier dus wel rekening mee. Ondanks dit is het vaak erg rustig op de volgende vakantieparken. Sterretjes mogen uiteraard wel afgestoken worden. Duitsland heeft helaas geen vuurwerkvrije vakantieparken. Ook was Landal Coldenhove altijd vuurwerkvrij, dit is nu niet meer zo! Bekijk hier voor de zekerheid of in 2023/2024 onderstaande parken ook nog steeds vuurwerkvrij zijn. Dit kan namelijk ineens veranderen, zonder dat wij dit doorhebben. Check dit dus even goed voordat je definitief gaat boeken! 

Op een aantal parken is er ook echt controle op het afsteken van vuurwerk. Dat zijn de volgende parken:

  • Landal Miggelenberg
  • Landal Hunerwold State
  • Landal Orveltermarke
  • Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad 
  • Duc de Brabant 
  • Strand Resort Nieuwvliet-Bad

Ook zijn er parken waar er geen controle is, maar die wel vuurwerkvrij zijn. Dit zijn de volgende parken:

  • Landal Natuurdorp Suyderoogh
  • Landal Vlieduyn
  • Reevallis
  • Landal De Veluwse Hoevegaerde

Oud & Nieuw last minute boeken

Als je van plan bent om een verblijf bij Landal last minute te boeken, gaan we je nu zeggen dat dit niet slim is. Dit omdat er bijna geen accommodaties meer vrij zullen zijn als jij last minute een verblijf zult gaan boeken. De meeste vakantieparken van Landal zitten vrij snel vol als het om Oud en Nieuw gaat. Soms heb je geluk, en is nog een bungalow vrij. Wil je zekerheid? Boek dan ruim op tijd je bungalow voor Oud en Nieuw. Er zijn leuke kortingen te krijgen voor deze periode, dus een last minute heb je in principe voor de korting niet nodig.  Wil jij toch op het laatste moment een park boeken? Bekijk dan hier welke Landal parken er nog vrij zijn. 

 


Volg jij ons al op social media?

 


 

Omdat wij onze bezoekers een zo eerlijk mogelijk beeld willen geven van de kosten, beschrijven we per aanbieder wat de bijkomende kosten zijn. Op deze manier zie jij goed waar je aan toe bent! Klik hier voor alle bijkomende kosten!

 

Deze website bevat affiliate links. Als jij een vakantie boekt vanuit een link via mijn site, dan krijg ik daar een kleine commissie voor. Dit kost jou niks extra, maar zo kan ik deze website in de lucht houden en de beste vakantie deals met jou delen. ;-)

 

Waarom Goedkope Bungalows Nederland?

🧡 Meer dan 23.500 Facebook volgers 

🧡 15 betrouwbare partners waar we mee samenwerken  

🧡 Jij boekt jouw vakantie altijd met korting 

🧡 Altijd de beste last minute deals

 

Neem hier contact met ons op.