Landal zomervakantie 2023 korting

 

Willen jullie deze zomervakantie naar één van de parken van Landal GreenParks? Als je op tijd boekt, krijg je leuke kortingen voor de aankomende zomervakantie bij Landal! 

 

Op de parken zelf is er vaak veel leuks te doen in de zomervakantie. Je kunt er bijvoorbeeld waterfietsen huren, spelen in de speeltuinen, leuke dingen doen met het animatieteam of een duik nemen in het zwembad.

 

Let op: Wij adviseren om voor de zomervakantie op tijd te boeken bij Landal. Het is namelijk een erg populaire periode, en dit houdt in dat de meeste accommodaties en parken snel volgeboekt zullen zijn.

Landal zomervakantie vroegboekkorting

Boek nu bij Landal jullie zomervakantie, en profiteer van een leuke vroegboekkorting! Deze is geldig op alle accommodaties en kan je veel korting opleveren. Wat ook fijn is bij een vroegboekkorting is dat je zeker weten de plek kunt krijgen op het Landal park die je in gedachten had. Dit is bij een last minute helaas niet altijd het geval. 


Landal is het juiste adres als jullie met het hele gezin weg gaan in de zomervakantie. Er is zoveel leuks te doen voor de kinderen dat ze zich niet snel zullen vervelen!

     

Landal zomervakantie op de camping

Wat ook erg leuk is, is om de Landal zomervakantie door te brengen op een camping van Landal. Je voelt je heerlijk één met de natuur en komt even lekker bij van alle dagelijkse drukte. Als je op een Landal camping verblijft, mag je gebruik maken van alle faciliteiten op het Landal vakantiepark. De campings van Landal liggen midden in de natuur, en zijn één voor één erg leuk om te verblijven! Boek hier je kampeervakantie voor deze zomervakantie bij Landal.

 

Campings in Nederland

  • Landal Coldenhove
  • Landal Rabbit Hill
  • Landal Esonstad
  • Landal Sluftervallei

Campings in Duitsland

  • Landal Sonnenberg
  • Landal Warsberg
  • Landal Wirfttal

Landal GreenParks zomervakantie

In de zomervakantie is het genieten geblazen op één van de mooie vakantieparken van Landal GreenParks. Veel parken hebben een mooi zwembad, prachtige omgeving en een Bollo club voor de kinderen. Niemand hoeft zich deze zomervakantie te vervelen op de parken van Landal GreenParks. Neem een kijkje bij de parken aan zee, in het bos of dichtbij een stad. Kijk wat jullie voorkeur heeft en boek die zomervakantie! Een vakantie bij Landal is een vakantie met veel extra's. Zo mag je tijdens jullie verblijf onbeperkt gebruik maken van het zwembad. Over het hele park zijn verschillende plekken gemaakt waar de kinderen lekker kunnen spelen. 

 

Landal heeft veel vakantieparken in Nederland, maar ook een heleboel parken in het buitenland. Dus is het voor jullie geen probleem om wat verder te reizen deze zomervakantie? Kijk dan ook eens de mooie Landal parken over de grens! Op deze manier zie je ook eens de andere Landal parken. Al vinden wij wel dat Nederland zo mooi is dat je eigenlijk prima een vakantie in eigen land kunt houden.

Landal zomervakantie kortingen

Foto Ralf Grispen

Waarom Landal?

Als je bij Landal je zomervakantie boekt, kun je gebruik maken van vele gratis faciliteiten op de parken. Zo is er bij Landal Het Vennenbos en Landal De Lommerbergen een subtropisch zwembad waar je onbeperkt gebruik van mag maken.

Veel vakantieparken beschikken ook over een indoorspeeltuin waar je gedurende jullie verblijf gebruik van mag maken. In de zomervakantie zal het vast heerlijk weer zijn en kunnen jullie gebruik maken van alle leuke speeltuinen die over de vakantieparken verdeeld zijn. Het is zeker dat jullie je bij Landal deze zomervakantie niet snel zullen vervelen! Landal beschikt over meer dan 90 vakantieparken, dus een ruime keuze voor jullie Landal zomervakantie. De Landal parken liggen allemaal in een mooie natuurrijke omgeving, en daarom zijn ze ook zo geliefd voor de zomervakantie. Heerlijk wandelen in het zonnetje en wat drinken op een gezellig terras. Of misschien gaan jullie wel liever zwemmen of fietsen. Alles kan tijdens de Landal zomervakantie.


Last minute zomervakantie

De ervaring leert dat een last minute boeken in de zomervakantie bij Landal GreenParks niet echt heel voordelig meer is. Ook is het nog eens zo, dat de parken van Landal erg in trek zijn en in de zomervakantie meestal al vol zitten. Wat we vaak zien, is dat de bungalows die op het laatst nog beschikbaar zijn vaak voor een enorm hoge prijs weg gaan. Hierdoor is het vaak veel goedkoper om nu te boeken i.p.v. last minute.