Landal Sinterklaas


Landal sinterklaas korting

 

Willen jullie in de periode van Sinterklaas gezellig naar Landal? Wacht dan niet te lang, want veel vakantieparken zullen vol zitten rond deze tijd van het jaar!

Bezoek Landal met pakjes avond, dat vinden wij een heel erg goed idee! Rondom de Sinterklaas periode is het altijd zo gezellig op de vakantieparken van Landal, dat we je zeker adviseren om een verblijf te boeken! Kom samen genieten bij Landal van een gezellig Sinterklaas avondje. Landal heeft ruim 90 parken waar je uit kunt kiezen. Op een aantal parken van Landal worden leuke sinterklaasactiviteiten georganiseerd, waardoor deze Sinterklaas onvergetelijk zal worden voor jullie en de kinderen! De volgende activiteiten zullen er te doen zijn:

  • Schoentje zetten
  • Sinterklaas lekkernij bakken
  • Zoek de gouden pepernoot
  • Gluren door de ramen bij de Sinterklaasbungalow
  • Pietenbingo
  • Pietenontbijt
  • Pieten op bezoek in je bungalow

 


Waarom naar Landal?

Waarom wij zo fan zijn van Landal, is omdat alle vakantieparken midden in de mooie natuur liggen. Het park ligt vaak in de buurt van een bos of het strand. Op de vakantieparken zelf is ook aardig wat te doen tijdens jullie verblijf. Zo mag je onbeperkt gebruik maken van het zwembad, is er op veel parken een indoorspeeltuin aanwezig en is er vaak een leuk animatieteam aanwezig. Want eerlijk is eerlijk, als de kinderen het fijn hebben dan hebben de ouders het vaak ook fijn. Veel Landal parken zijn onlangs vernieuwd, en er zijn zelfs een aantal nieuwe parken bijgebouwd! Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op Landal de Reeuwijkse Plassen! Een prachtig vakantiepark in de buurt van Gouda, en een op een paar minuten lopen vanaf de Reeuwijkse plassen. Ideaal om heen te gaan met Sinterklaas!Landal korting pakken

Landal korting is er genoeg! Je hoeft eigenlijk nooit de volle mep te betalen voor jouw vakantie naar Landal. Zo kun je gebruik maken van een last minute korting, deze brengt je veel voordeel. Wat ook slim is om even naar te kijken, is naar de kortingen die Landal geeft in de schoolvakantie. Deze lopen ook vaak aardig hoog op, ook voor de kerstvakantie! Je hoeft eigenlijk nooit de volle mep te betalen voor jullie verblijf op één van de 90 parken van Landal.