Landal korting Pasen 2025


Boek nu een verblijf met Pasen bij Landal, en boek een extra lang weekend! Op deze manier kunnen jullie lekker voordelig én ook nog eens extra lang genieten van een lang paasweekend met elkaar. Landal GreenParks heeft veel leuke dingen te bieden met de paasdagen, en is dus zeker de moeite waard om heen te gaan.

Hoe brengt u de paasdagen door? Als jullie tijdens het lange paasweekend op één van de mooie parken van Landal GreenParks verblijven, dan zitten jullie zeker weten goed! Kies voor een ontbijt in de bungalow, of ga gezellig paaseieren zoeken. 

 

Ook kunnen jullie ervoor kiezen om een duik in het overdekte zwembad te nemen of heerlijk te genieten van een lange wandeling, want de parken van Landal GreenParks liggen vaak allemaal in een prachtige omgeving. Ben je op zoek naar een korting voor jullie vakantie in deze periode? Dan zit je hier goed!


Landal Pasen last minute aanbieding

Jullie kunnen ervoor kiezen om tot het laatste moment te wachten, en gebruik te maken van een last minute korting van Landal. Echter raden wij dit af, omdat de korting die je standaard krijgt met Pasen al best hoog is. Ook is het zo dat je een risico loopt als je last minute boekt met Pasen, omdat sommige parken dan al vol zitten. Of dat er nog plek is, maar dan nét dat ene huisje dat jullie wilden niet meer. Ons advies is daarom om gebruik te maken van de paaskorting die Landal heeft. Toch liever een last minute? Bekijk deze dan hier.

 


Landal Pasen vroegboekkorting

Bij Landal kun je ook gebruik maken van een vroegboekkorting, al noemen ze dit niet zo. En dat kun je dus ook als je met Pasen naar Landal wilt gaan. De Landal vroegboekkorting kan aardig oplopen, en is zeker slim om eens naar te kijken. Soms is het zelfs zo dat een vroegboekkorting je nog meer voordeel kan opleveren dan de Landal last minute korting. Dus heb je nog tijd zat? Kijk dan bij de Landal pasen vroegboekkorting. Ben je aan de late kant om jullie vakantie voor Pasen te boeken? Bekijk dan zeker de last minute kortingen van Landal.

 


Volg jij ons al op social media?

 


 

Omdat wij onze bezoekers een zo eerlijk mogelijk beeld willen geven van de kosten, beschrijven we per aanbieder wat de bijkomende kosten zijn. Op deze manier zie jij goed waar je aan toe bent! Klik hier voor alle bijkomende kosten!

 

Deze website bevat affiliate links. Als jij een vakantie boekt vanuit een link via mijn site, dan krijg ik daar een kleine commissie voor. Dit kost jou niks extra, maar zo kan ik deze website in de lucht houden en de beste vakantie deals met jou delen. ;-)

 

Waarom Goedkope Bungalows Nederland?

🧡 Meer dan 23.500 Facebook volgers 

🧡 15 betrouwbare partners waar we mee samenwerken  

🧡 Jij boekt jouw vakantie altijd met korting 

🧡 Altijd de beste last minute deals

 

Neem hier contact met ons op.