Vernieuwing bij Hof van Saksen Newborn- en ‘Kinder’boerderijen


Het Hof van Saksen, gelegen in het prachtige Drentse landschap, biedt een unieke ervaring voor gezinnen met zijn vernieuwde Newborn- en ‘Kinder’boerderijen. Ze zijn nog niet helemaal klaar, maar dit willen we alvast graag met je delen!

Met een combinatie van luxe accommodaties en een focus op natuurlijke beleving, is het de ideale bestemming voor jonge gezinnen die op zoek zijn naar ontspanning en avontuur. De vernieuwde Newborn-boerderij biedt een oase van rust voor kersverse ouders en hun kleintjes. Met zorgvuldig ontworpen kamers en faciliteiten die zijn afgestemd op de behoeften van pasgeborenen, kunnen ouders genieten van een welverdiende pauze terwijl hun baby's comfortabel en veilig worden verzorgd.

Het Hof van Saksen streeft ernaar om gezinnen een onvergetelijke vakantie-ervaring te bieden, waarbij comfort, ontspanning en avontuur hand in hand gaan. Met zijn prachtige locatie en uitgebreide faciliteiten is het de perfecte bestemming voor gezinnen die samen willen genieten van quality time en nieuwe herinneringen willen creëren.

 

Ontdek hier het mooie Hof  van Saksen


De Newborn-boerderij bij Hof van Saksen

De Newborn-boerderij is volledig afgestemd op gezinnen met pasgeboren baby's, met een moderne inrichting en alle benodigde faciliteiten, zoals een wipstoel, box, flessenwarmer en een video babyfoon. De babykamer is direct toegankelijk vanuit de ouderslaapkamer en biedt een warme en knusse sfeer, compleet met een commode, hangwiegje, ledikant en schommelstoel. Daarnaast is er een apart ingerichte tweede kinderkamer voor oudere broers en zussen, zodat zij zich volop kunnen vermaken in de hele woning. De ‘Kinder’boerderij is opnieuw ontworpen als een waar water- en adventureparadijs voor gezinnen met jonge kinderen.

 

Het nieuwe concept biedt veilige speelplekken waar kinderen samen kunnen spelen, leren en ontdekken. In de woonkamer staat een speelhuisje met diverse spellen en speelgoed, zoals Lego, Kapla en reuze Mikado. De kinderkamer is volledig ingericht in het thema van water of avontuur en nodigt kinderen uit voor een spannende ontdekkingsreis. Edgar Seesink, Product Development Manager bij Hof van Saksen, legt uit: “Bij Hof van Saksen willen we educatie op een leuke manier brengen. Dat was ons uitgangspunt bij de ontwikkeling van de compleet vernieuwde ‘Kinder’boerderijen”.

 

Gloednieuw Baby- en Peuterparadijs

Vanaf nu kunnen de allerkleinsten zich eindeloos vermaken in het gloednieuwe Baby- en Peuterparadijs, met een oppervlakte van maar liefst 675 m² en drie speciale zones voor baby's, kruipertjes en peuters, waar ze veilig kunnen spelen en leren. De vernieuwde bowling biedt een spectaculaire en moderne ervaring voor het hele gezin met het Hyperbowlen-concept. Met de toevoeging van dit bijzondere baby- en peuterparadijs, samen met de sensationele vernieuwing van de bowling, biedt Hof van Saksen nu bijna 4.000 m² indoor speelavontuur voor kinderen. Bovendien beschikt Hof van Saksen over boerderijen die geschikt zijn voor grotere familiegroepen en drie-generatievakanties: de Family Fun Boerderijen en de Culinaire Boerderijen.

 

 


Over de auteur: Nicole

Volg jij ons al op social media?

 


 

Omdat wij onze bezoekers een zo eerlijk mogelijk beeld willen geven van de kosten, beschrijven we per aanbieder wat de bijkomende kosten zijn. Op deze manier zie jij goed waar je aan toe bent! Klik hier voor alle bijkomende kosten!

 

Deze website bevat affiliate links. Als jij een vakantie boekt vanuit een link via mijn site, dan krijg ik daar een kleine commissie voor. Dit kost jou niks extra, maar zo kan ik deze website in de lucht houden en de beste vakantie deals met jou delen. ;-)

 

Waarom Goedkope Bungalows Nederland?

🧡 Meer dan 23.500 Facebook volgers 

🧡 15 betrouwbare partners waar we mee samenwerken  

🧡 Jij boekt jouw vakantie altijd met korting 

🧡 Altijd de beste last minute deals

 

Neem hier contact met ons op.