Landal bungalow met sauna

Landal sauna

 

Landal heeft veel vakantieparken waar huisjes staan welke zijn voorzien van een sauna. Een sauna in je huisje kan je net wat meer ontspanning geven, en is vooral erg lekker in de wintermaanden! De sauna in een Landal huisje is helemaal van jullie alleen, en geeft daarom alle privacy en rust. Vaak zie je dat als je bij Landal een huisje boekt met sauna, je er veel meer luxe dingen bij krijgt. Wat we ook veel zien is dat veel mensen een Landal huisje met sauna boeken als ze nog nooit in een sauna zijn geweest, of liever niet bloot lopen waar allemaal andere mensen bij zijn. Dan is een Landal huisje met sauna ideaal! Vaak zie je dat als er een sauna in het Landal huisje aanwezig is, er ook een zonnebank, vaatwasser, opgemaakte bedden bij aankomst, tweede televisie enzv. bijzit. Lekker genieten van deze luxe bij Landal! 

Ga naar alle Landal huisjes met eigen sauna

 


Landal korting

Willen jullie graag een bungalow van Landal met korting boeken? Kijk dan eens bij alle aanbiedingen en kortingen die Landal op dit moment heeft. En wist je dat je sommige kortingen ook kunt combineren? Dit geeft je nog meer voordeel! Een huisje met sauna is erg prettig, maar ook vaak een stukje duurder. Dan is boeken met een Landal korting erg fijn! Vaak zien we dat een last minute korting de meeste korting geeft, alleen adviseren wij om dit niet te doen als je een huisje met sauna wilt boeken. Deze bungalows zijn namelijk altijd erg snel weg en bijna nooit last minute te boeken.

Ga naar alle actuele Landal kortingen

 


Landal vakantie, zeer luxe

Als je naar Landal gaat, dan heb je al een aardig luxe vakantie. Op alle Landal parken is veel te doen. Tevens mag je tijdens jullie verblijf bij Landal gratis en onbeperkt gebruik maken van het zwembad,. Wist je dat Landal ook twee vakantieparken heeft met een subtropisch zwembad? Erg leuk om te boeken! Ook zie je dat er bij Landal erg veel te doen is voor de kinderen. Denk aan speeltuinen binnen en buiten, een animatieteam dat voor ze klaarstaat en nog veel meer!

 


Landal parken met een wellness

Wil je helemaal voor complete luxe gaan, boek dan een Landal vakantiepark met een wellness. Bij een aardig aantal vakantieparken van Landal hebben ze een erg goede beauty en wellness afdeling. Dus wil je optimaal onthaasten, ontstressen en ontspannen? Neem dan eens een kijkje bij deze Landal parken.. Als je een Landal park boekt met beauty dan kun je kiezen voor een heerlijk gezichtsbehandeling of een massage. Vaak kun je dit combineren met een saunabezoek. Hiervoor zijn leuke arrangementen bij Landal. 

Ga naar de Landal parken met beauty& wellness