Center Parcs Aqua Mundo Het Heijderbos

  • Golfslagbad
  • Snelste wildwaterbaan van Center Parcs
  • Kinder- doe- bad met jungle thema
  • Snorkelen
  • Leren duiken voor kinderen

De Aqua Mundo van Center Parcs Het Heijderbos moet je eens gezien hebben! Waarom? Omdat het volgens ons het mooiste zwembad van heel Nederland is! De Aqua Mundo van Center Parcs Het Heijderbos is zelfs verkozen tot zwembad van het jaar 2015. Voor ons tijd om eens alles van deze Aqua Mundo op een rij te zetten voor jullie!

 


Het Heijderbos subtropische zwembad

Laten we als eerste voorop stellen dat alle Aqua Mundo zwembaden van Center Parcs top zijn. Wist je dat je ook gewoon alleen een dagje kunt zwemmen bij Center Parcs? Kinderen kunnen uren spelen in alle zwembaden en uren glijden van de glijbanen. Omdat er zoveel verschillende activiteiten te doen zijn voor jong en oud heeft dit Center Parcs zwembad onze voorkeur. Zo kun je er van de allersnelste Center Parcs Wildwaterbaan, je kunt er snorkelen en kinderen kunnen er leren duiken in tijdens de Kinder Duik Introductie of wat dacht je van een rit op de onderwaterscooter? Super gaaf! De Aqua Mundo van Center Parcs is prachtig mooi aangekleed. Om je heen zie je overal subtropische elementen terugkomen. Wat wij zelf erg leuk vonden om te doen was een duik nemen in het koraalbad. Dit was best bijzonder en we hebben onze ogen uitgekeken! Je krijgt een duikbril en als je wilt een snorkel. Dan plons je het water is en zie je allemaal mooie tropische visjes! Je zwemt er niet "tussen". De vissen zitten aan de andere kant van het glas. Verder vind je bij de Aqua Mundo van Center Parcs ook nog een golfslagbad, een whirlpool of massagestoel en een familieglijbaan. 

 


Center Parcs Het Heijderbos met korting boeken

Willen jullie ook graag een duik nemen in het subtropische zwemparadijs van Center Parcs Het Heijderbos? Pak dan eerst even de juiste Center Parcs korting! Er zijn momenteel verschillende Center Parcs kortingen geldig die je aardig wat voordeel kunnen brengen. Kijk en vergelijk altijd even de verschillende Center Parcs kortingen en kijk welke voor jullie de meeste korting geeft! Een verblijf in een cottage op Center Parcs Het Heijderbos houdt in dat jullie tijdens jullie hele verblijf gratis gebruik mogen maken van de Auqa Mundo! Yes, dat gaat een feest worden!