Beach Chilla’s Center Parcs Zandvoort

Heb jij ze al eens gezien? Deze super leuke Beach Chilla’s op Center Parcs Zandvoort!
Deze accommodaties staan in de duinen, en je loopt zo het strand op. Dit is ideaal als je met kinderen op vakantie wilt gaan. Als je de vakantiehuisjes ziet, dan voel je meteen de relaxte surfvibe die er hangt! Je vindt op dit park 7 Beach Villa’s. De villa’s zijn erg populair, wacht dus niet te lang met boeken! Je kunt een Beach Chills boeken van 2-6 personen.


Inrichting Beach Villa’s

De Beach Villa is ingericht met zachte tinten, en heeft een aantal hoogtepunten. Zo is het bed in de kinderkamer niet zomaar een bed, maar een stapelbed retro busje! Hoe leuk is dat! Ook staat er een klimrek waar ze gebruik van kunnen maken. 
De douche beschikt over een regendouche en een apart toilet. 

Als we kijken naar buiten, worden wij ook helemaal blij! 
Er is namelijk een omheinde privétuin in de duinen met tuinmeubilair, kampvuurbarbecue, hangmatten, speeltuintje met glijbaan en waterelementen

 


Wat te doen bij Center Parcs

Als je een vakantie boekt bij Center Parcs, dan krijg je vele extra’s. Zo mag je gebruik maken van het zwembad Aqua Mundo. Kun je genieten in de Market Dome en lekker eten bij de restaurants op het park. Center Parcs Zandvoort grenst aan het strand, een perfecte plek dus om even heerlijk tot rust te komen!

Tip van ons: wees slim, en boek met een CenterParcsvroegboekkorting, welke kan oplopen tot wel 36% korting per boeking!
Als je dit doet, dan ontvang je twee extra’s bij je boeking: namelijk een ActiviteitenCadeau t.w.v. € 30 en een gratis voorkeursligging t.w.v. € 33! 
Je kunt de ActiviteitenCadeaugebruiken voor veel leuke dingen die je kunt doen op het park. Denk hierbij aan waterfietsen, bootje varen of de FamilyLaser Battle boeken!

 


Waarom een Beach Chilla boeken?!

Wij hebben een aantal redenen waarom wij vinden dat je een Beach Chilla zou moeten boeken:

  • Geweldig vintage interieur, welke jou het echte strandvibes gevoel geeft
  • De Beach Chilla’s liggen midden in de duinen 
  • De kinderen slapen in een retrobusje stapelbed
  • Buiten is een kampvuur barbecue
  • Er hangen hangmatten in jullie tuin 
  • Je hebt een strandtuin, met leuke tuinmeubelen 
  • Onlangs geopend, dus nieuw en hip!

Volg jij ons al op social media?

 


 

Omdat wij onze bezoekers een zo eerlijk mogelijk beeld willen geven van de kosten, beschrijven we per aanbieder wat de bijkomende kosten zijn. Op deze manier zie jij goed waar je aan toe bent! Klik hier voor alle bijkomende kosten!

 

Deze website bevat affiliate links. Als jij een vakantie boekt vanuit een link via mijn site, dan krijg ik daar een kleine commissie voor. Dit kost jou niks extra, maar zo kan ik deze website in de lucht houden en de beste vakantie deals met jou delen. ;-)

 

Waarom Goedkope Bungalows Nederland?

🧡 Meer dan 23.500 Facebook volgers 

🧡 15 betrouwbare partners waar we mee samenwerken  

🧡 Jij boekt jouw vakantie altijd met korting 

🧡 Altijd de beste last minute deals

 

Neem hier contact met ons op.