Center Parcs boomhut

 

Bij Center Parcs kun je ook een boomhut boeken. Deze zijn voorzien van alle luxe die je nodig hebt om te genieten van en met elkaar. Boek je een boomhuis bij Center Parcs dan krijg je een volledig ingerichte keuken, badkamer, open haard en een privéterras met tuinmeubels. In de boomhut is ook een kinderbed / box en kinderstoel aanwezig voor de allerkleinsten onder ons. Huisdieren zijn niet toegelaten in de boomhuizen en het is verboden te roken in dit type accommodatie. Een Center Parcs boomhut kun je boeken op het Center Parcs park Bispinger Heide en in Center Parcs Le Bois aux Daims. Deze Center Parcs parken zijn ideaal voor gezinnen! Je kunt er heerlijk zwemmen in de Aqua Mundo, uren spelen in het indoor speelparadijs BALUBA of kies voor het besturen van een bootje in de Kids Haven.(Bispinger Heide) Over het park zijn verschillende speeltuinen verspreid en je kunt er bijvoorbeeld ook watersporten. Center Parcs Bispinger Heide en Center Parcs Le Bois aux Daims zijn beide een perfect vakantiepark voor jong en oud! Bij Center Parcs Le Bois aux Daims hebben ze een heerlijk spa waar je tot rust kunt komen.


Center Parcs boomhut, luxe niveaus

Bij Center Parcs kun je een boomhut huren in verschillende luxe niveaus. In geen één boomhut van Center Parcs is het toegestaan om te roken, en huisdieren zijn in de boomhut niet toegestaan. Wij zullen hieronder uitleggen wat je krijgt per niveau zodat je zo kan zien welke boomhut je het beste kan boeken.

  • Premium boomhut: Als je de Premium boomhut boekt krijg je een flatscreen TV, een open haard, een uitgeruste keuken, een vaatwasser, een Prive terras met tuinmeubilair, Kinderbed of park en stoel, Mini Hifi keten met CD-speler, Home cinema met DVD speler, Tweede TV in de slaapkamer, Haardroger en Opgemaakte bedden bij aankomst. Boek direct de Premium boomhut.
  • VIP boomhut: Bij een VIP boomhut krijg je alles wat je bij een Premium boomhut ook krijgt. De volgende dingen zijn extra:glijbaan aan de buitenkant, Koffiemachine, Prive sauna, Handdoekenset per persoon, Opgemaakte bedden bij aankomst, Verzorgingspakket, Keukenpakket, kosteloos gebruik van de Wi-Fi en dagelijks broodjes. Boek direct de VIP Boomhut.

Center Parcs boomhut kortingen en aanbiedingen

Bij Center Parcs hebben ze leuke kortingen voor de boomhutten die ze hebben. Kijk eens bij de Last minute kortingen of de vroegboekkortingen. Door met een korting te boeken verblijven jullie heel voordelig in een boomhut van Center Parcs. Als je via onderstaande link boekt ben je gegarandeerd van de hoogste korting.

Ga naar de hoogste kortingen voor een boomhut van Center Parcs. 

 


Center Parcs Woonboot

 

Neem ook eens een kijkje bij de Woonboten van Center Parcs. Deze zijn ook erg leuk om te boeken! Je vindt de woonboten van Center Parcs op de vakantieparken De Eemhof en Het Meerdal. De woonboten zijn van alle luxe voorzien, en liggen op een fijne plek op het vakantiepark. Als je in een Woonboot overnacht mag je ook gratis gebruik maken van de Aqua Mundo!

Ga naar meer informatie over de Center Parcs Woonboten