Center Parcs Zip Wire


Bij Center Parcs hebben ze iets wat wel heel stoer is: de Zip Wire kabelbaan! Op 12 meter hoogte beleef jij deze stoere activiteit op een aantal vakantieparken van Center Parcs. De Zip Wire is 100 meter lang behalve bij Center Parcs De Kempervennen. Hier is de Zip Wire maar liefst 580 meter lang en hang je 18 meter boven de grond. Hiermee is de Zip Wire van De Kempervennen de langste van Nederland! Je vliegt razendsnel over het water naar de andere kant van het meer. Aan het einde kom je weer terug op het startplatform. Durf jij het aan? Zip Wire is een geliefde activiteit en is er dan ook eentje die veel geboekt wordt. Je kunt dit doen via Mijn Center Parcs maar ook op het Center Parcs park zelf. Let wel op: als je op het park zelf boekt dan is er een kans dat je geen gebruikt kunt maken van de Zip Wire omdat deze al gereserveerd is tijdens jullie verblijf. Als je gebruik wilt maken van de Zip Wire moet je wel minimaal 8 jaar zijn. Je kunt de Zip Wire betalen met de ActiviteitenCadeau kaart van Center Parcs. Deze krijg je regelmatig gratis bij een boeking!Je kunt gebruik maken van de Zip Wire op de volgende parken:

 

Nederland

  • De Vossemeren
  • De Eemhof
  • Het Meerdal
  • Het Heijderbos
  • De Huttenheugte
  • De Kempervennen

Duitsland

  • Bispinger Heide

België

  • Erperheide
  • De Vossemeren

 

Lees er meer over op deze pagina van Center Parcs

 


Ben je een dag gast bij Center Parcs? Dan kun je ook gewoon gebruik maken van de Zip Wire kabelbaan. Je hoeft dus niet per se een vakantie te boeken bij Center Parcs om gebruik te maken van de Zip Wire. We adviseren je wel om van te voren even te reserveren. Dit kun je doen via onderstaande link.

Reserveer hier als Center Parcs daggast de Zip Wire

Volg jij ons al op social media?

 


 

Omdat wij onze bezoekers een zo eerlijk mogelijk beeld willen geven van de kosten, beschrijven we per aanbieder wat de bijkomende kosten zijn. Op deze manier zie jij goed waar je aan toe bent! Klik hier voor alle bijkomende kosten!

 

Deze website bevat affiliate links. Als jij een vakantie boekt vanuit een link via mijn site, dan krijg ik daar een kleine commissie voor. Dit kost jou niks extra, maar zo kan ik deze website in de lucht houden en de beste vakantie deals met jou delen. ;-)

 

Waarom Goedkope Bungalows Nederland?

🧡 Meer dan 23.500 Facebook volgers 

🧡 15 betrouwbare partners waar we mee samenwerken  

🧡 Jij boekt jouw vakantie altijd met korting 

🧡 Altijd de beste last minute deals

 

Neem hier contact met ons op.