Beste Center Parcs parken om sterren te kijken


Center Parcs parken sterren kijken

Kom mee op een reis door de nachtelijke hemel! In onze nieuwste blog laten we je kennismaken met de meest fantastische Center Parcs parken waar je de sterren kunt spotten.

 

Van gezellige avonden bij het kampvuur tot adembenemende sterrenhemels die je sprakeloos achterlaten. We delen onze favoriete Center Parcs plekjes en geven je tips voor een onvergetelijke sterrenkijkervaring. Laat je betoveren en ontdek waar je de mooiste sterrenpracht kunt vinden tijdens je volgende Center Parcs avontuur!

Tip 1: Center Parcs Park Eifel - Duitsland

Op zoek naar een buitengewone sterrenkijkervaring? Dan is Center Parcs Park Eifel dé bestemming bij uitstek! Dit park scoort absoluut het hoogst als het gaat om sterrenkijken. De nieuwe premium accommodaties zijn voorzien van grote ramen die jou een prachtig uitzicht geven. Met een relatief lage lichtvervuiling in de omgeving is het hier heerlijk donker, perfect voor een ongestoord kijkje naar de kosmos. Bovendien grenst het park aan het nationale park Eifel, dat ver verwijderd is van grote steden, waardoor het de ideale plek is om naar de sterren te turen. En alsof dat nog niet genoeg is, vind je binnen dit nationale park ook een sterrenwacht. Hier kun je jouw kennis over de sterren vergroten en onder begeleiding van ervaren astronomen een unieke wandeling maken door de betoverende sterrenhemel. Ontdek de magie van de nacht in Park Eifel!


Tip 2: De Huttenheugte - Nederland

Als je in Nederland de pracht van de sterrenhemel wilt ervaren, is het noorden van het land de place to be. Neem bijvoorbeeld Center Parcs de Huttenheugte in Drenthe. Hier geniet je van een omgeving met minimale lichtvervuiling, omringd door rustieke landschappen en ongerepte natuur - de ideale setting voor een avondje sterrenkijken. Op slechts 30 minuten rijden van de Huttenheugte bevindt zich het nationale park Dwingelderveld, dat bekend staat als één van de donkerste plekken in Nederland. Hier kun je vrijwel gegarandeerd genieten van een adembenemende sterrenhemel, inclusief een spectaculair zicht op de Melkweg. Laat je betoveren door de magie van de nacht in de Huttenheugte!


Tip 3: Le Bois Aux Daims - Frankrijk

Welkom in de betoverende regio Poitou-Charentes, waar Center Parcs Le Bois Aux Daims schittert. Dit park verdient absoluut een plekje op ons lijstje, want de regio staat bekend om haar zachte klimaat en heldere nachthemel. Omringd door weelderige bossen en uitgestrekt platteland, wordt hier de lichtvervuiling tot een minimum beperkt, wat resulteert in een adembenemend schouwspel van sterren. En wat is er nu beter dan de sterren te aanschouwen vanuit een boomhut? Met een hogere positie tussen de bomen geniet je van een panoramisch uitzicht op de prachtige sterrenhemel. 's Avonds kun je samen met je geliefden op het terras zitten en de wonderen van het universum bewonderen, terwijl je de mooiste sterrenbeelden ontdekt. Laat je verwonderen door de magie van Le Bois Aux Daims!


Dompel jezelf onder in de betoverende wereld van sterrenkijken op Center Parcs parken. Of je nu kiest voor de serene rust van Park Eifel, de duisternis van de Huttenheugte in Drenthe, of de magie van Le Bois Aux Daims in Poitou-Charentes, één ding is zeker: de nachtelijke hemel zal je keer op keer verbazen. Pak je telescoop uit, nestel je in een comfortabele stoel en laat je meevoeren op een reis door de kosmos. Bij Center Parcs draait het niet alleen om het avontuur overdag, maar ook om de wonderen van de nacht. Dus waar wacht je nog op? Kom naar onze parken en ontdek de sterrenhemel zoals nooit tevoren. Laat de magie beginnen!


Over de auteur: Nicole

Volg jij ons al op social media?

 


 

Omdat wij onze bezoekers een zo eerlijk mogelijk beeld willen geven van de kosten, beschrijven we per aanbieder wat de bijkomende kosten zijn. Op deze manier zie jij goed waar je aan toe bent! Klik hier voor alle bijkomende kosten!

 

Deze website bevat affiliate links. Als jij een vakantie boekt vanuit een link via mijn site, dan krijg ik daar een kleine commissie voor. Dit kost jou niks extra, maar zo kan ik deze website in de lucht houden en de beste vakantie deals met jou delen. ;-)

 

Waarom Goedkope Bungalows Nederland?

🧡 Meer dan 23.500 Facebook volgers 

🧡 15 betrouwbare partners waar we mee samenwerken  

🧡 Jij boekt jouw vakantie altijd met korting 

🧡 Altijd de beste last minute deals

 

Neem hier contact met ons op.