Leven in Zee-bad De Kempervennen

 

Wie wel eens bij De Kempervennen is geweest, kent het vast wel: het Leven in Zee-bad. Het Leven in Zee-bad vind je in de Aqua Mundo van De Kempervennen. Dit is een hele leuke ervaring die je eigenlijk een keertje meegemaakt moet hebben. In dit koraalbad kun je snorkelen, maar ook kun je een leuke blik werpen achter de schermen bij de koralen en vissen. Ben jij benieuwd hoe deze vissen gevoerd worden? En wat ze dan zoal eten? Of misschien wil je graag zien hoe ze het koraal schoonhouden, dit kan allemaal als je komt snorkelen in het koraalbad. Je hoeft dus helemaal niet ver als je tropische vissen wilt zien. Je zwemt tussen zoutwateraquaria door waardoor je de vissen erg goed kunt zien. Wist je dat er wel vijftig verschillende soorten vissen zwemmen? Zo zie je er een witvinhaai, zebravissen en kogelvissen. De vissen die je ziet zijn afkomstig uit Australië, Zuidoost Azië, Hawaï. Je ziet meer dan 600 vissen in het Leven in Zee-bad van Center Parcs De Kempervennen. Center Parcs heeft geen bedreigde vissoorten in het Leven in Zee-bad zitten maar alleen siervissen. Center Parcs werkt samen met het WNF. 

 

In het Aquaria leven ook koraalsoorten. En dan vooral lederkoralen en sterpoliepen. Het is zo dat dit koraal heel erg snel groeit, en de stekjes hiervan over een paar jaar weer in een ander aquarium gebruikt kunnen worden.

Wil jij ook graag zwemmen tussen al deze mooie vissen en het prachtige koraal? Boek dan lekker een vakantie naar Center Parcs De Kempervennen en geniet! Je mag erin vanaf 8 jaar. 

Lees hier meer over het Leven in Zee-bad van De Kempervennen.

 

Wil je graag een dagje zwemmen bij Center Parcs De Kempervennen? Dat kan natuurlijk ook! Je koopt dan gewoon een entreekaartje voor de Aqua Mundo, en je kunt zo naar binnen! Op deze manier kun je toch een kijkje nemen in het Leven in Zee-bad, zonder dat je direct een heel verblijf bij Center Parcs De Kempervennen moet boeken. In de Aqua Mundo van De Kempervennen kun je ook terecht voor bubbelbaden, een buitenbad, verschillende glijbanen, een golfslagbad, een echte Pool party of een stoere waterglijbanenrace en er is ook een wildwaterbaan. Genoeg te doen dus!

Lees hier meer over een dagje zwemmen bij Center Parcs

 


Center Parcs De Kempervennen

Op Center Parcs De Kempervennen valt veel te beleven. Natuurlijk kun je er zwemmen in de Aqua Mundo, maar wist je dat je er ook veel andere dingen kunt doen? Je kunt er o.a. klimmen, paintballen, waterfietsen, mountainbiken, een vrije val maken, sjezen over het meer en het hele jaar door snowboarden of skiën op de indoorkampioen! Als je een verblijft wilt boeken bij De Kempervennen, kijk dan zeker eens naar de woonboten. Deze zijn erg leuk om te boeken!

Lees hier wat er allemaal nog meer te doen is op De Kempervennen.

Volg jij ons al op social media?

 


 

Omdat wij onze bezoekers een zo eerlijk mogelijk beeld willen geven van de kosten, beschrijven we per aanbieder wat de bijkomende kosten zijn. Op deze manier zie jij goed waar je aan toe bent! Klik hier voor alle bijkomende kosten!

 

Deze website bevat affiliate links. Als jij een vakantie boekt vanuit een link via mijn site, dan krijg ik daar een kleine commissie voor. Dit kost jou niks extra, maar zo kan ik deze website in de lucht houden en de beste vakantie deals met jou delen. ;-)

 

Waarom Goedkope Bungalows Nederland?

🧡 Meer dan 23.500 Facebook volgers 

🧡 15 betrouwbare partners waar we mee samenwerken  

🧡 Jij boekt jouw vakantie altijd met korting 

🧡 Altijd de beste last minute deals

 

Neem hier contact met ons op.