Leven in Zee-bad De Kempervennen

 

Wie wel eens bij De Kempervennen is geweest, kent het vast wel: het Leven in Zee-bad. Het Leven in Zee-bad vind je in de Aqua Mundo van De Kempervennen. Dit is een hele leuke ervaring die je eigenlijk een keertje meegemaakt moet hebben. In dit koraalbad kun je snorkelen, maar ook kun je een leuke blik werpen achter de schermen bij de koralen en vissen. Ben jij benieuwd hoe deze vissen gevoerd worden? En wat ze dan zoal eten? Of misschien wil je graag zien hoe ze het koraal schoonhouden, dit kan allemaal als je komt snorkelen in het koraalbad. Je hoeft dus helemaal niet ver als je tropische vissen wilt zien. Je zwemt tussen zoutwateraquaria door waardoor je de vissen erg goed kunt zien. Wist je dat er wel vijftig verschillende soorten vissen zwemmen? Zo zie je er een witvinhaai, zebravissen en kogelvissen. De vissen die je ziet zijn afkomstig uit Australië, Zuidoost Azië, Hawaï. Je ziet meer dan 600 vissen in het Leven in Zee-bad van Center Parcs De Kempervennen. Center Parcs heeft geen bedreigde vissoorten in het Leven in Zee-bad zitten maar alleen siervissen. Center Parcs werkt samen met het WNF. 

 

In het Aquaria leven ook koraalsoorten. En dan vooral lederkoralen en sterpoliepen. Het is zo dat dit koraal heel erg snel groeit, en de stekjes hiervan over een paar jaar weer in een ander aquarium gebruikt kunnen worden.

Wil jij ook graag zwemmen tussen al deze mooie vissen en het prachtige koraal? Boek dan lekker een vakantie naar Center Parcs De Kempervennen en geniet! Je mag erin vanaf 8 jaar. 

Lees hier meer over het Leven in Zee-bad van De Kempervennen.

 

Wil je graag een dagje zwemmen bij Center Parcs De Kempervennen? Dat kan natuurlijk ook! Je koopt dan gewoon een entreekaartje voor de Aqua Mundo, en je kunt zo naar binnen! Op deze manier kun je toch een kijkje nemen in het Leven in Zee-bad, zonder dat je direct een heel verblijf bij Center Parcs De Kempervennen moet boeken. In de Aqua Mundo van De Kempervennen kun je ook terecht voor bubbelbaden, een buitenbad, verschillende glijbanen, een golfslagbad, een echte Pool party of een stoere waterglijbanenrace en er is ook een wildwaterbaan. Genoeg te doen dus!

Lees hier meer over een dagje zwemmen bij Center Parcs

 


Center Parcs De Kempervennen

Op Center Parcs De Kempervennen valt veel te beleven. Natuurlijk kun je er zwemmen in de Aqua Mundo, maar wist je dat je er ook veel andere dingen kunt doen? Je kunt er o.a. klimmen, paintballen, waterfietsen, mountainbiken, een vrije val maken, sjezen over het meer en het hele jaar door snowboarden of skiën op de indoorkampioen! Als je een verblijft wilt boeken bij De Kempervennen, kijk dan zeker eens naar de woonboten. Deze zijn erg leuk om te boeken!

Lees hier wat er allemaal nog meer te doen is op De Kempervennen.