Center Parcs indoor speeltuin

Indoor speeltuin Center Parcs

 

Bij Center Parcs zijn een aantal vakantieparken welke beschikken over een indoor speelparadijs! Heerlijk spelen, ongeacht het weer. Bij Center Parcs kun je meestal kiezen uit De BALUBA of de Action Factory. Wij gaan je uitleggen wat het verschil is tussen deze twee Center Parcs speelwerelden. Ook is er bij de Center Parcs Het Heijderbos een echte coole Jungle Dome. Lees maar verder! Hier kun je zelfs in een echte jungle slapen. Spannend!

 


Center Parcs BALUBA

Dit is het indoor speelparadijs waar de kleintjes heerlijk kunnen spelen. Het is een indoor speelparadijs wat vol staat met glijbanen, trampolines, klimrekken, bouwblokken en nog heel veel meer leuke dingen! De kindjes kunnen zich hier uren vermaken terwijl jij lekker een kopje koffie met wat lekkers drinkt. Alles in Center Parcs Baluba is veilig en wordt regelmatig getest. Gaan jullie naar de parken Le Bois Aux Daims en Les Bois-Francs? Dan vind je de BALUBA in de Action Factory. Doordat Center Parcs deze indoor speeltuinen heeft, boeken veel jonge gezinnen een vakantie. Dit is leuk want zo kan je kindje misschien wel met een ander kindje spelen in de Baluba bij Center Parcs.

 


Center Parcs Action Factory

De Action Factory op de vakantieparken van Center Parcs is een speelparadijs voor tieners, maar ook zeker voor de volwassenen. Hier vind je allemaal stoere dingen die je kunt doen. Je kunt bijvoorbeeld proberen of het je lukt om elkaar te verslaan tijdens de Cool Factor: Minigolfen, Laser Battle en leuke raadsels oplossen in de spannende Escape Room. Er is ook aan de hele kleintjes onder ons gedacht. Zo vind je in de Action Factory verschillende trampolines en ook staan er elektrische mini-cars te wachten op ze. Kom je ook langs tijdens je verblijf bij Center Parcs. De Action Factory is beschikbaar in  De Vossemeren, Het Heijderbos, De Huttenheugte

 


Center Parcs Jungle Dome

Dit is cool! Bij Center Parcs Het Heijderbos hebben ze een echte Jungle Dome! Dit is een overdekt stukje tropen waar je heerlijk kunt spelen. In de Jungle Dome kun je zelfs slapen als je dat zou willen. Je kijkt je ogen uit als je in de Jungle Dome rondloopt. Zo zijn er klaterende watervallen, grote en lange touwbruggen, heel veel exotische diersoorten en maar liefst 250 tropische planten en planten! In de Jungle Dome zijn verschillende plekken waar je kunt zitten om gezellig wat te drinken of te eten. Denk wel even na wat je aantrekt, het is namelijk heerlijk warm in de Jungle Dome.

 

Junlge Dome Center Parcs

Center Parcs Discovery Bay

In Center Parcs de Vossemeren is een indoor piratenwereld welke Discovery Bay genoemd is. Dit is super spannend, en helemaal geschikt voor echte ontdekkingsreizigers. Je voelt je een echte piraat als je naast een gestrand schip uit de 17e eeuw staat.

 

Center Parc discovery bay