Zwemmen in de Aqua Mundo van Center Parcs


Center Parcs Aqua Mundo

 

Veel mensen kiezen ervoor om een dagje te gaan zwemmen in één van de Aqua Mundo's die Center Parcs heeft. Dit snappen wij! Een dagje zwemmen in de Aqua Mundo is zeker weten een geslaagde dag. Zelfs de allerkleinsten zullen zich prima vermaken in de Aqua Mundo.  Voor de aller kleinsten is er namelijk een Babybad en het Kinder-doe-bad. Als je zou willen, kun je ook deelnemen aan het baby zwemmen.

 

Center Parcs denkt graag met je mee. Zo zijn er zwemvestjes, flessenwarmer, aankleedkussen, babyboxen en extra grote kleedkamers speciaal voor gezinnen. Als je een dagje wilt zwemmen bij Center Parcs en je beschikt over een Ouders van Nu voordeelpas, dan krijg je maar liefst 25% korting! Het enige wat je hoeft te doen is je pas laten zien bij de kassa. Betaal je dagje Center Parcs dan ook niet online, maar aan de kassa. Soms zijn er ook wel eens aanbiedingen online welke je kunt gebruiken. Mochten deze er weer zijn zullen we ze uiteraard direct hier plaatsen voor jullie.

 

Reserveer hier je ticket voor een dagje zwemmen bij Center Parcs

 


Snorkelbad bij Center Parcs De Kempervennen

Bij Center Parcs De Kempervennen wacht een betoverende ervaring op je als je gaat zwemmen: snorkelen tussen echte tropische vissen en adembenemend koraal! Het is een spectaculaire en leerzame activiteit die zowel kinderen als volwassenen fascineert en verwondert. Terwijl je door het water glijdt, omringd door kleurrijke vissen en levendig koraal, is het alsof je een glimp opvangt van een onderwaterparadijs.

Hoewel je de vissen niet kunt aanraken omdat ze achter glas zwemmen, doet dit niets af aan de magie van de ervaring. Integendeel, het feit dat je ze op een veilige afstand kunt bewonderen, verhoogt alleen maar de verwondering en opwinding. De meeste kinderen kijken hun ogen uit en genieten van elke seconde van deze bijzondere ontmoeting met het onderwaterleven.

 

Het beste van alles is dat je geen extra kosten hoeft te maken om deze unieke belevenis te ervaren. Het snorkelen tussen tropische vissen en koraal is inbegrepen bij je verblijf bij Center Parcs De Kempervennen, waardoor het nog aantrekkelijker wordt om deze avontuurlijke activiteit uit te proberen. Dus duik in het avontuur en ontdek de wonderen van de onderwaterwereld tijdens een onvergetelijk snorkelavontuur bij Center Parcs De Kempervennen. Het is een ervaring die je niet snel zult vergeten en die je keer op keer zal laten terugkeren naar dit betoverende stukje paradijs. 

 

 


Center Parcs watervallen, glijbanen, stroomversnellingen en wildwaterbanen

Welkom in de wereld van waterpret bij Center Parcs! Stap binnen in een oase van avontuur en opwinding, waar watervallen, glijbanen, stroomversnellingen en wildwaterbanen op je wachten voor een dag vol plezier en sensatie. Laat je betoveren door de majestueuze watervallen die je meevoeren naar een exotische wereld vol spanning en sensatie. Voel de kracht van het neerstortende water terwijl je onder de verfrissende cascade doorzwemt, een ervaring die al je zintuigen prikkelt en je hart sneller doet kloppen van opwinding.

 

Glijd langs kleurrijke glijbanen die je naar beneden laten suizen als een bliksemschicht, terwijl je geniet van de wind in je haren en het koele water dat langs je lichaam stroomt. Met bochten, draaien en spannende afdalingen is elke glijbaan een nieuw avontuur dat wacht om ontdekt te worden. Laat je meevoeren door stroomversnellingen die je op een wilde en turbulente reis meenemen door het water. Voel de adrenaline door je aderen stromen terwijl je de kracht van de stroming trotseert en jezelf overgeeft aan de opwinding van de rit.

 

En voor de ultieme uitdaging, waag je aan de wildwaterbanen die je meenemen op een onvoorspelbare en opwindende reis door kronkelende waterwegen en razende stromingen. Met scherpe bochten, steile afdalingen en verraderlijke obstakels, bieden deze wildwaterbanen een avontuur dat je hart sneller zal doen slaan en je geest zal laten tintelen van opwinding. Kortom, bij Center Parcs vind je een wereld van waterpret die al je verwachtingen zal overtreffen en je zal laten verlangen naar meer. Dus duik in het avontuur en laat je meevoeren op een onvergetelijke reis door de wonderen van het water!

 


De Turbo Twister bij Center Parcs De Eemhof

Stap binnen in een wereld vol spanning en sensatie bij Center Parcs De Eemhof, waar de Turbo Twister op je wacht om je hart sneller te laten kloppen! De Turbo Twister is niet zomaar een waterglijbaan; het is een meesterwerk van opwinding en avontuur. Vanaf het moment dat je de imposante toren beklimt tot aan het moment dat je met een lach op je gezicht uit de glijbaan spat, word je meegevoerd op een adembenemende reis vol adrenaline.

 

Wat deze glijbaan zo uniek maakt, zijn de uitdagende bochten, scherpe draaien en verrassende afdalingen. Elke bocht brengt je dichter bij de grenzen van opwinding, terwijl de snelheid je hart sneller doet slaan en een glimlach op je gezicht tovert. Of je nu alleen durft te gaan of samen met vrienden en familie, de Turbo Twister is een ervaring die je niet snel zult vergeten. Voel de spanning en sensatie door je lichaam stromen terwijl je de ultieme waterglijbaanervaring beleeft. Ben je klaar om je comfortzone te verlaten en de Turbo Twister te trotseren? Kom dan naar Center Parcs De Eemhof en maak je klaar voor een avontuur dat je nog lang zal bijblijven. Durf jij het aan?

 

 


Over de auteur: Nicole

Volg jij ons al op social media?

 


 

Omdat wij onze bezoekers een zo eerlijk mogelijk beeld willen geven van de kosten, beschrijven we per aanbieder wat de bijkomende kosten zijn. Op deze manier zie jij goed waar je aan toe bent! Klik hier voor alle bijkomende kosten!

 

Deze website bevat affiliate links. Als jij een vakantie boekt vanuit een link via mijn site, dan krijg ik daar een kleine commissie voor. Dit kost jou niks extra, maar zo kan ik deze website in de lucht houden en de beste vakantie deals met jou delen. ;-)

 

Waarom Goedkope Bungalows Nederland?

🧡 Meer dan 23.500 Facebook volgers 

🧡 15 betrouwbare partners waar we mee samenwerken  

🧡 Jij boekt jouw vakantie altijd met korting 

🧡 Altijd de beste last minute deals

 

Neem hier contact met ons op.