Center Parcs, zwemmen Aqua Mundo

 

Veel mensen kiezen ervoor om een dagje te gaan zwemmen in één van de Aqua Mundo's die Center Parcs heeft. Dit snappen wij! Een dagje zwemmen in de Aqua Mundo is zeker weten een geslaagde dag. Zelfs de allerkleinsten zullen zich prima vermaken in de Aqua Mundo.  Voor de aller kleinsten is er een Babybad en het Kinder-doe-bad. Als je zou willen, kun je deelnemen aan baby zwemmen.

Center Parcs denkt graag mee. Zo zijn er zwemvestjes, flessenwarmer, aankleedkussen, babyboxen en extra grote kleedkamers speciaal voor gezinnen. Center Parcs Leven in Zee-bad: Dit is cool! Kom snorkelen tussen koralen en echte tropische vissen!( De Kempervennen) Crazy River: op sommige Center Parcs parken is er een Crazy River. Super snel naar beneden op megabanden.

Watergames: er worden regelmatig leuke watergames georganiseerd voor de kinderen.

Reserveer hier je ticket voor een dagje zwemmen bij Center Parcs

 

Op de volgende vakantieparken van Center Parcs kun je terecht voor een gezellig dagje zwemmen in de Aqua Mundo, maar moet je wel even van te voren reserveren.

 • Center Parcs dagje De Eemhof
 • Center Parcs dagje Port Zélande
 • Center Parcs dagje Het Heijderbos
 • Center Parcs dagje De Kempervennen
 • Center Parcs dagje Het Meerdal
 • Center Parcs dagje De Huttenheugte
 • Center Parcs dagje De Vossemeren
 • Center Parcs dagje Erperheide
 • Center Parcs dagje Limburgse Peel
 • Center Parcs dagje Park Zandvoort
 • Center Parcs dagje Parc Sandur

Als je een dagje wilt zwemmen bij Center Parcs en je beschikt over een Ouders van Nu voordeelpas, dan krijg je maar liefst 25% korting! Het enige wat je hoeft te doen is je pas laten zien bij de kassa. Betaal je dagje Center Parcs dan ook niet online, maar aan de kassa. Soms zijn er ook wel eens aanbiedingen online welke je kunt gebruiken. Mochten deze er weer zijn zullen we ze uiteraard direct hier plaatsen voor jullie.

 


Dagje Center Parcs, snorkelen tussen de vissen en het koraal

Bij Center Parcs De Kempervennen kun je snorkelen tussen echte tropische vissen en prachtig mooi koraal. Het is dan ook erg mooi en leuk om te zien en de meeste kinderen kijken de ogen uit. Je zwemt tussen de vissen door en kan ze niet aanraken omdat ze achter glas zitten. Dit mag de pret niet drukken, want alsnog is het een indrukwekkende belevenis. Je betaalt hier niks extra voor.

 


Center Parcs apart baby bad

Center Parcs vindt dat alle kinderen plezier moeten maken in de Aqua Mundo. Daarom hebben ze voor de allerkleinste onder ons een apart baby bad en kinder doe bad. Zo kunnen de kindjes heerlijk veilig en rustig spelen, zonder dat ze ondersteboven worden gelopen door de wat oudere kindjes. Ook zit er maar een klein laagje water in het badje en is er genoeg te beleven en te ontdekken voor jou kleintje!

Ga naar alle Center Parcs kortingen

Volg jij ons al op social media?

 


 

Omdat wij onze bezoekers een zo eerlijk mogelijk beeld willen geven van de kosten, beschrijven we per aanbieder wat de bijkomende kosten zijn. Op deze manier zie jij goed waar je aan toe bent! Klik hier voor alle bijkomende kosten!

 

Deze website bevat affiliate links. Als jij een vakantie boekt vanuit een link via mijn site, dan krijg ik daar een kleine commissie voor. Dit kost jou niks extra, maar zo kan ik deze website in de lucht houden en de beste vakantie deals met jou delen. ;-)

 

Waarom Goedkope Bungalows Nederland?

🧡 Meer dan 23.500 Facebook volgers 

🧡 15 betrouwbare partners waar we mee samenwerken  

🧡 Jij boekt jouw vakantie altijd met korting 

🧡 Altijd de beste last minute deals

 

Neem hier contact met ons op.