Center Parcs met jonge kinderen

Center Parcs met kinderen

 

Center Parcs met jonge kinderen 5-7 jaar

Center Parcs is gek op kinderen en dat zie je terug in alles wat er te doen is voor de kinderen tijdens jullie vakantie bij Center Parcs.

Wat je vaak ziet is dat de kinderen tijdens een vakantie even lekker hun energie en creativiteit kwijt moeten. En dat is precies waar Center Parcs op inspeelt. Zo kunnen ze bijvoorbeeld een echte held of prinses zijn tijdens de Wannabe-activiteiten, zich een echte piraat voelen in een piratenwereld of een duik in de jungle nemen! Niks is te gek bij Center Parcs! Het maakt niet uit naar welk vakantiepark van Center Parcs je gaat want ze zijn allemaal geschikt voor jonge kinderen. Toch willen wij je attenderen op onderstaande parken. Deze hebben volgens ons net wat meer te doen voor gezinnen met jonge kinderen.

  • Center Parcs de Huttenheugte
  • Center Parcs Het Meerdal
  • Center Parcs het Heijderbos(jungledome)

 


Center Parcs, een heleboel extra's

Boek je een vakantie bij Center Parcs, dan krijg je een hoop extra! En dat helemaal voor niks!

  • Zo vaak als ze willen kunnen de kinderen doen. Kijk maar eens hieronder:
  • Spelen in de gave speelwereld Discovery Bay (De Vossemeren) of op ontdekkingsreis in de Jungle Dome (Het Heijderbos).
  • Op de parken van Center Parcs zijn een heleboel leuke speeltuintjes. Ook is er kinderanimatie met Orry & Vrienden! Zijn de kinderen gek op dieren? Dan mogen ze dieren vertroetelen op de Kinderboerderij!
  • Center Parcs heeft stoere zwembaden, Aqua Mundo! Hier is een snelle wildwaterbaan en spannende glijbanen! De kinderen zwemmen onder toezicht van gediplomeerde badmeesters want veiligheid is voor Center Parcs erg belangrijk!
  • Bij Center Parcs kun je een cottage boeken met een Playstation!
  • Bijna alle parken van Center Parcs zijn autovrij.

 


Center Parcs korting

Willen jullie graag naar Center Parcs toe? Bekijk dan zeker eerst even de Center Parcs kortingen die er zijn! Dit kan jullie naast de vele extra's die je al krijgt bij Center Parcs nog veel meer voordeel opbrengen! 

Volg jij ons al op social media?

 


 

Omdat wij onze bezoekers een zo eerlijk mogelijk beeld willen geven van de kosten, beschrijven we per aanbieder wat de bijkomende kosten zijn. Op deze manier zie jij goed waar je aan toe bent! Klik hier voor alle bijkomende kosten!

 

Deze website bevat affiliate links. Als jij een vakantie boekt vanuit een link via mijn site, dan krijg ik daar een kleine commissie voor. Dit kost jou niks extra, maar zo kan ik deze website in de lucht houden en de beste vakantie deals met jou delen. ;-)

 

Waarom Goedkope Bungalows Nederland?

🧡 Meer dan 23.500 Facebook volgers 

🧡 15 betrouwbare partners waar we mee samenwerken  

🧡 Jij boekt jouw vakantie altijd met korting 

🧡 Altijd de beste last minute deals

 

Neem hier contact met ons op.