Center Parcs vriendenweekend

Center Parcs vriedenweekend

 

Even heerlijk weg met de mannen! Ontspannen en veel lol maken. We hebben het allemaal af en toe even nodig. Alleen is dat helaas nog niet zo makkelijk... zie het maar eens voor elkaar te krijgen dat iedereen op hetzelfde moment vrij is en mee kan! En dan moet er nog besloten worden waar jullie heen gaan. Wat wij je in ieder geval als tip mee willen geven is: begin op tijd met plannen! dan is er meer kans dat jullie het voor elkaar gaan krijgen dat jullie een weekend weg kunnen. En ook is het zo dat als je bij Center Parcs vroeg boekt je kunt profiteren van een vroegboekkorting! Deze kan oplopen tot wel 36% en is dus zeker de moeite waard.Jullie zouden een afspraakkalender kunnen gebruiken zodat jullie sneller een weekend kunnen vinden. Center Parcs is een ideale plek om af te spreken omdat het veelal maar een paar uur rijden van je af is. Op de parken van Center Parcs is extreem veel te doen! Van lekker op een terrasje zitten tot mountainbike of naar beneden knallen met de Zip wire.

 


Center Parcs vriendenweekend tips

Maak het jezelf makkelijk! Bij Center Parcs kun je kiezen uit verschillende luxeniveaus. We adviseren dan ook om eens te kijken bij de VIP cottages welke een vaatwasser hebben, en waar je heerlijke verse broodjes aan de deur krijgt elke morgen. Ook zullen de bedden opgemaakt zijn bij aankomst. Klinkt super toch?!

Neem niet teveel mee: bij Center Parcs kun je heel erg veel huren! Denk aan mountainbikes, gourmetstellen, verlengsnoeren enz.. Ook kun je veel kopen in de parkshop die Center Parcs heeft. Dit scheelt weer inpakstress! ;-)

Plan van tevoren jullie weekend. Wat gaan jullie wanneer doen? Dit kan handig zijn als jullie dingen moeten huren of reserveren.

 


Center Parcs korting

Als jullie een mannenweekend boeken naar Center Parcs, is het slim om eerst even bij alle kortingen te kijken. Ben je lekker op tijd met boeken? Kijk dan eens bij de Center Parcs vroegboekkorting. En wist je dat er ook kortingen zijn voor grotere groepen? Op deze manier kun je aardig wat korting krijgen en zitten jullie een stuk goedkoper op één van de parken van Center Parcs!

 

Volg jij ons al op social media?

 


 

Omdat wij onze bezoekers een zo eerlijk mogelijk beeld willen geven van de kosten, beschrijven we per aanbieder wat de bijkomende kosten zijn. Op deze manier zie jij goed waar je aan toe bent! Klik hier voor alle bijkomende kosten!

 

Deze website bevat affiliate links. Als jij een vakantie boekt vanuit een link via mijn site, dan krijg ik daar een kleine commissie voor. Dit kost jou niks extra, maar zo kan ik deze website in de lucht houden en de beste vakantie deals met jou delen. ;-)

 

Waarom Goedkope Bungalows Nederland?

🧡 Meer dan 23.500 Facebook volgers 

🧡 15 betrouwbare partners waar we mee samenwerken  

🧡 Jij boekt jouw vakantie altijd met korting 

🧡 Altijd de beste last minute deals

 

Neem hier contact met ons op.