Center Parcs, nieuwe generatie kindercottages

 

Bij Center Parcs zijn ze druk aan het vernieuwen en verbeteren. Zo ook de kindercottages van Center Parcs. Je kunt nu een "nieuwe generatie kindercottage" boeken op de Center Parcs parken De Eemhof en Het Meerdal. Wij vonden de kindercottages van Center Parcs altijd al leuk, maar nu helemaal! Als je de Nieuwe generatie Kindercottage binnenkomt lopen, lijkt het net een waar speelparadijs! Er is in de Center Parcs Kindercottage een speciale speelkamer met goed speelgoed, er staat kleurrijk kindermeubilair waardoor het super vrolijk is en heel belangrijk, een terras welke omheind is en een speelhut met een eigen privé glijbaan. Wat ook heel fijn is, is dat de bedden opgemaakt zijn als jullie aankomen. De nieuwe generatie kindercottages hebben allemaal een omheinde tuin waardoor de kinderen veilig buiten kunnen spelen. Als gast van Center Parcs mag je tijdens je verblijf gratis gebruik maken van de Aqua Mundo. Dit is een subtropisch zwembad waar de kinderen zich uren kunnen vermaken. Zo is er vaak een wildwaterbaan, zijn er verschillende glijbanen en er is vaak een apart peuterbad.

Lees hier meer over de Center Parcs nieuwe kindercottages incl. de beste korting

 

Center Parcs kindercottage eigenschappen

 • Opgemaakte bedden bij aankomst
 • Een mini HiFi-set met cd-speler
 • In het zitgedeelte een flatscreen tv
 • In de slaapkamer een tweede tv
 • Complete keuken incl. vaatwasser
 • Speelgoed
 • Babyverzorgingsfaciliteiten
 • Er staat een kinderbed/box en -stoel
 • Buiten is een speelhut met privé glijbaan
 • Een privéterras met tuinmeubelen
 • Woonkamer met hoekbank en open haard
 • Badkamer met wastafel en bad
 • Toilet is apart

Gratis activiteiten bij het boeken van een kindercottage

Als je nu een kindercottage boekt bij Center Parcs, krijg je een cadeaubon voor gratis activiteiten welke je kunt inleveren tijdens jullie verblijf op één van de Center Parcs vakantieparken. Zo maak je jullie verblijf nog leuker dan het al zou zijn! Je krijgt deze activiteiten cadeau als je bijvoorbeeld in een schoolvakantie boekt of met een vroegboekkorting. Ook krijg je dan helemaal gratis een voorkeursligging. Zo kun je zelf aangeven in welke kindercottage jullie verblijven!

 


Kindercottage bijna hetzelfde

De kindercottage op De Eemhof en Het Meerdal zijn eigenlijk hetzelfde. In de kindercottage van Het Meerdal is in sommige gevallen een open haard aanwezig. Verder lijken ze erg op elkaar. Dit hoeft dus geen invloed te hebben op de keuze die je moet maken qua vakantieparken. 

 


Center Parcs De Eemhof

Center Parcs De Eemhof ligt in Zeewolde, en is een vakantiepark waar extreem veel te doen is! Je kunt er erg veel dingen doen. Zowel binnen als buiten. Zo kun je er bijvoorbeeld boogschieten, bowlen, meedoen aan de  Center Parcs Excursies, duiken, zwemmen in de Aqua Mundo, Fly Boarden,klimmen indoor en nog veel meer! Het is een park wat bekend staan om de vele activiteiten. In de zomer ben je zo bij het strand van Zeewolde en in de winter kun je een lekkere duik nemen in het subtropische zwembad. Center Parcs De Eemhof is een geliefd park waar veel mensen regelmatig naartoe gaan. Wil jij ook graag naar Center Parcs De Eemhof? Bekijk dan via onderstaande link de beste Center Parcs korting.

Ga naar alle Center Parcs kortingen

 


Center Parcs Het Meerdal

Een heerlijk plek om te zijn met de kinderen. Er is een indoor speelparadijs BALUBA, waar de kinderen uren kunnen spelen en jullie kunnen en duik nemen in de  Aqua Mundo met glijbaan. Bij Center Parcs Het Meerdal hebben ze nu de Nieuwe generatie Kindercottages welke je zeker eens moet bekijken als jullie met kinderen naar Center Parcs willen gaan. Center Parcs Het Meerdal is dichtbij Toverland, een erg leuk attractiepark voor jong en oud. Wat ook heerlijk is, is dat je eindeloos kunt fietsen en wandelen in nationaal park De Groote Peel. Wil je graag weten wat de kortingen zijn voor Center Parcs Het Meerdal? Klik dan door via onderstaande link.

Ga naar de beste Center Parcs kortingen voor Het Meerdal