Turbo Twister Center Parcs De Eemhof

Als je overnacht op Center Parcs De Eemhof dan mag je natuurlijk gratis gebruik maken van de Aqua Mundo en daar is deze gave Turbo Twister! Maar liefst 154 meter lang ga jij supersnel in een rubberband naar beneden! 

 

Voorwaarden Turbo Twister Center Parcs De Eemhof

  • Je mag van de Turbo Twister af vanaf 8 jaar
  • Je minimale lengte moet 1.20m zijn
  • Je moet in het bezit van een zwemdiploma zijn

Turbo Twister Center Parcs

De Eemhof Aqua Mundo

Je kunt in de Aqua Mundo van Center Parcs De Eemhof nog veel meer doen. Zo kun je er leren surfen op de nagebootste golven van de Flow Ride en je kunt er ook leren duiken. Kom je met een baby naar Center Parcs De Eemhof? Kom dan wat eerder naar het zwembad en ga heerlijk rustig zwemmen tijdens het Baby Vroege-Vogel-Zwemmen. Dit is 1x in de week. Verder kun je nog heerlijk bubbelen in het bubbelbad, zo snel mogelijk van de wildwaterbaan en zwemmen in het buitenbad van Center Parcs De Eemhof. Verder zijn er verschillende glijbanen en een golfslagbad. Voor de kleintjes is er een apart peuterbad.

 


Center Parcs De Eemhof met korting boeken

Als je een verblijf wilt boeken bij Center Parcs De Eemhof, dan kun je dit vaak met een leuke korting doen. Als je de kortingen even vergelijkt dan kun je een hoop geld besparen op jullie verblijf bij Center Parcs! Kijk bijvoorbeeld eens naar de Center Parcs last minute kortingen. Soms lopen deze op tot wel 50% korting! Ben je ruim op tijd met boeken? Kijk dan eens bij de Center Parcs Vroegboekkorting die er is. Deze loopt vaak ook aardig op en je hebt bij een vroegboekkorting ook vaak nog veel keuze uit het type accommodatie.

 


Volg jij ons al op social media?

 


 

Omdat wij onze bezoekers een zo eerlijk mogelijk beeld willen geven van de kosten, beschrijven we per aanbieder wat de bijkomende kosten zijn. Op deze manier zie jij goed waar je aan toe bent! Klik hier voor alle bijkomende kosten!

 

Deze website bevat affiliate links. Als jij een vakantie boekt vanuit een link via mijn site, dan krijg ik daar een kleine commissie voor. Dit kost jou niks extra, maar zo kan ik deze website in de lucht houden en de beste vakantie deals met jou delen. ;-)

 

Waarom Goedkope Bungalows Nederland?

🧡 Meer dan 23.500 Facebook volgers 

🧡 15 betrouwbare partners waar we mee samenwerken  

🧡 Jij boekt jouw vakantie altijd met korting 

🧡 Altijd de beste last minute deals

 

Neem hier contact met ons op.