Center Parcs De Kempervennen, ideaal om te mountainbike

Center Parcs mountainbike

 

Als je op vakantie gaat naar Center Parcs De Kempervennen en je bent gek op mountainbike, neem deze dan mee! Center Parcs De Kempervennen ligt midden in de natuur en dus ideaal voor een MBT weekend! Je vindt hier bospaadjes, perfecte klimmetjes en je geniet van een prachtig uitzicht! In Valkenswaard is "De groene mountainbike route". Dit is een MTB route van  37 km lang en deze loopt langs Center Parcs De Kempervennen! Als je van mountainbike houdt, is dit dus ideaal! Op ongeveer 25 meter voor het Guest Service gebouw kan je de route vinden en vanaf hier starten. De groene mountainbike route is gemarkeerd met groene pijltjes met het internationaal mountainbike teken erop (driehoekje op wieltjes). Je moet goed opletten want ze zitten soms zelfs achterop verkeersborden. De hoogtemeters zijn ongeveer 225 meter. Deze MTB route is een vrij vlakke route. Hij gaat veel door het bos en wordt af en toe afgewisseld met een stuk asfalt best veel single tracks. Ben jij een ervaren mountainbiker? Dan is deze route wellicht niet uitdagend genoeg voor je. Langs de route zijn verschillende plekken waar je even heerlijk wat kunt drinken en/ of eten.

 

Mountainbiken huren bij De Kempervennen

Vaak nemen bezoekers zelf een Mountainbikes mee, maar als je deze niet hebt kun je deze bij je boeking reserveren. Je kunt de mountainbike en de fietskaart afhalen in het Cycle Center van De Kempervennen. Dit kan voor kinderen, maar ook voor volwassenen.

 

Center Parcs De Kempervennen

Center Parcs De Kempervennen is een vakantiepark van Center Parcs waar veel te doen is. Zowel met mooi weer als met slecht weer hoef je jezelf hier niet te vervelen. Center Parcs De Kempervennen ligt vlakbij Eindhoven in een klein dorpje. Dit vakantiepark van Center Parcs heeft maar liefst 5 restaurants waar je heerlijk kunt eten. Je kunt er ook waterskiën, wake- boarden, leren duiken en nog veel meer! Durf jij het aan om een vrije val te maken? Je kunt bij De Kempervennen ook overnachten op een echte woonboot! Super leuk! Uiteraard kun je ook gaan voor de sfeervolle cottages van Center Parcs. 

 

Center Parcs De Kempervennen korting

Als je een verblijft wilt boeken bij Center Parcs De Kempervennen, dan kun je dit doen met een leuke korting. Er zijn verschillende Center Parcs kortingen welke je kunt gebruiken. Zo zou je eens kunnen kijken bij de Center Parcs vroegboekkorting of de Center Parcs Last minute korting. Welke korting het beste bij jullie past ligt natuurlijk helemaal aan de situatie. Gaan jullie in een schoolvakantie naar Center Parcs? Bekijk dan zeker ook even de Center Parcs schoolvakantie kortingen!

Bekijk hier alle Center Parcs kortingen die er momenteel zijn

 

Center Parcs De Kempervennen Aqua Mundo

Als je verblijft bij Center Parcs De Kempervennen, dan mag je gratis gebruik maken van de Aqua Mundo! En dat gedurende het gehele verblijf! De Aqua Mundo is een subtropisch zwembad met veel leuke dingen te doen! Zo is er een spannende Wildwaterbaan, voor de aller kleinste onder ons is er een Kinder-doe-bad, als je wilt een Duik introductie voor kinderen en volwassenen, een Leven in Zee-bad en natuurlijk verschillende glijbanen. Wist je dat je ook een dagje kunt zwemmen bij de Aqua Mundo zonder dat je op het park moet verblijven? Wel even van te voren reserveren!

 

Volg jij ons al op social media?

 


 

Omdat wij onze bezoekers een zo eerlijk mogelijk beeld willen geven van de kosten, beschrijven we per aanbieder wat de bijkomende kosten zijn. Op deze manier zie jij goed waar je aan toe bent! Klik hier voor alle bijkomende kosten!

 

Deze website bevat affiliate links. Als jij een vakantie boekt vanuit een link via mijn site, dan krijg ik daar een kleine commissie voor. Dit kost jou niks extra, maar zo kan ik deze website in de lucht houden en de beste vakantie deals met jou delen. ;-)

 

Waarom Goedkope Bungalows Nederland?

🧡 Meer dan 23.500 Facebook volgers 

🧡 15 betrouwbare partners waar we mee samenwerken  

🧡 Jij boekt jouw vakantie altijd met korting 

🧡 Altijd de beste last minute deals

 

Neem hier contact met ons op.