Center Parcs Park Allgäu


Center Parcs Park Allgäu

 

Center Parcs heeft nu een mooi nieuw vakantiepark, namelijk Park Allgäu in Zuid Duitsland! 

Park Allgäu is het nieuwe en zeer spectaculaire vakantiepark van Center Parcs park. Je vind Center Parcs Park Allgäu tussen tussen Stuttgart, München en Zürich in. De verwachtingen zijn dat dit nieuwe vakantiepark van Center Parcs zal openen in de herfst van 2018. Nog even wachten dus, maar kijk nu alvast mee naar alle mooie plannen die er zijn voor dit bijzondere vakantiepark. Center Parcs Park Allgäu is een luxe en innovatief vakantieparadijs welke zeer geschikt is voor gezinnen met kinderen. Voor alle leeftijden is er zomenteen iets te doen! Center Parcs Park Allgäu ligt midden in de prachtige natuur aan de voet van de Alpen. 

 Center Parcs Park Allgäu hoogtepunten

  • Zeer uitgebreid tropisch zwemparadijs! Er is een Aqua Mundo en een luxe aparte Spa & Country Club voor de totale ontspanning.
  • Extreem veel te doen voor kinderen van alle leeftijden. Er is een indoor speelwereld BALUBA, een kinderboerderij en een klimtuin.
  • De cottages van Center Parcs Park Allgäu zijn zeer luxe en liggen midden in de natuur. De cottages bevatten het nieuwe Exclusive niveau met omvangrijke wellnessactiviteiten.
  • Er is een Action Factory waar je kunt bowlen, minigolfen, klimmen in een indoor klimparadijs. Tevens is er een Foam Factory, zijn er glijbanen, trampolines en Mini Cars, fiets, Op het vakantiepark is een langlauf-, ski en bootverhuur. Center Parcs organiseert verschillende activiteiten in de natuur, er is een multi-sportarena, je kunt er boogschieten, de kinderen kunnen een echte safari meemaken in de Kids Safari, er is een Kids Club, verschillende leuke Wannabe-activiteiten, ponymanege, grote kinderboerderij met koeien uit Allgäu en nog veel meer!

Center Parcs Park Allgäu cottages

De cottages van Center Parcs Park Allgäu zijn luxe ingerichte cottages. Je zult er  verrassende edelhouten architectuur xien, een zeer stijlvolle en mooie inrichting. Ook bevatten de cottages lekker veel luxe. Denk aan een Finse sauna, een regendouche, of zelfs een eigen hot tub op het prive terras! Als je gaat voor luxe dan moet je zeker een vakantie boeken bij Center Parcs Park Allgäu in Zuid Duitsland! Je kunt bij Center Parcs altijd kiezen uit verschillende luxe niveaus:  Comfort, Premium en VIP. Als we kijken naar de Comfort cottages zien we veel kleuren en een speelse inrichting. Als we kijken naar de Premium- en VIP cottages zien we dat de cottages erg overeenkomen met de natuur. Daar houden we van!  De VIP cottages van Center Parcs Park Allgäu hebben ook een zeer luxe wellness-ruimte met infraroodsauna en een ruime keuze uit mooie VIP arrangementen! Op dit vakantiepark zien we veel houten elementen. Dit is allemaal afgestemd op de omgeving. 

 

 


Over de auteur: Nicole

Volg jij ons al op social media?

 


 

Omdat wij onze bezoekers een zo eerlijk mogelijk beeld willen geven van de kosten, beschrijven we per aanbieder wat de bijkomende kosten zijn. Op deze manier zie jij goed waar je aan toe bent! Klik hier voor alle bijkomende kosten!

 

Deze website bevat affiliate links. Als jij een vakantie boekt vanuit een link via mijn site, dan krijg ik daar een kleine commissie voor. Dit kost jou niks extra, maar zo kan ik deze website in de lucht houden en de beste vakantie deals met jou delen. ;-)

 

Waarom Goedkope Bungalows Nederland?

🧡 Meer dan 23.500 Facebook volgers 

🧡 15 betrouwbare partners waar we mee samenwerken  

🧡 Jij boekt jouw vakantie altijd met korting 

🧡 Altijd de beste last minute deals

 

Neem hier contact met ons op.