Meest geboekte vakantieparken

Wij hebben voor jullie een overzicht gemaakt met de 3 parken welke het meest worden gezocht op onze website, en welke dus erg populair zijn onder onze bezoekers. We hopen dat jij hier wat inspiratie door kunt krijgen, en jullie binnenkort lekker ontspannen op vakantie kunnen. Vakantieparken in Nederland zijn populair. Of je nu gaat voor een vakantie aan zee, een vakantie in een bos of een vakantie in de buurt van een stad, het kan allemaal!

 


1. Beekse Bergen Safari resort

We zien dat er erg veel interesse is in het Safari Resort van Beekse Bergen. En dat snappen wij!!!! Wat een gaaf vakantiepark is dit, voor jong en oud. Tijdens jullie verblijf tussen de wilde dieren, mag je onbeperkt gebruik maken van Safaripark Beekse Bergen en Speelland Beekse Bergen. Je kunt hier wilde dieren spotten, wat voor de kinderen echt helemaal geweldig is. Wakker worden, naar buiten kijken en oog in oog komen te staan met de mooiste dieren, klinkt als een heerlijke vakantie!

Klik hier voor mee informatie over Safari Resort Beekse Bergen.

Toppunten:
- Onbeperkt toegang tot het safaripark en Speelland
- De dieren van dichtbij ontdekken tijdens een Gamedrive.
- Welke accommodatie je ook kiest, je hebt uitzicht op de wilde dieren
- Gratis gebruik van het zwembad 
- Goed restaurant aanwezig  

Foto’s:

 


2. Landal Land van Bartje

Op twee staat het Landal park Land van Bartje. Met 400m2 binnenspeelplaats en Bartje's boerderij is dit dé plek om op vakantie te zijn met kids! Op het vakantiepark kun je baby- en peuterbungalows boeken, welke jullie verblijf nog leuker en vooral makkelijker maken. Tevens is er ook een zwembad, een Ponyranch, pumptrackbaan en een leuke kidsclub! Genoeg te doen zoals je leest. 

Klik hier voor meer informatie over Landal Het landvanBartje. 

Toppunten:
- Veel te doen voor kinderen 
- In het Hondsruggebied
- Perfect voor paardenliefhebbers 
- Faciliteiten in 2021 vernieuwd

Foto’s:


3. Hof van Saksen

Het Hof van Saksen ligt in Drenthe, en is één van de luxere vakantieparken van Landal, en zeker de moeite van een bezoekje waard. Je vindt hier een super gaaf zwembad, een strandje om te zonnen en tespelen, kinderen kunnen meedoen met de zogenoemde academies, er zit een top restaurant op het park en de accommodaties zijn mooi. Kortom, allemaal pluspunten. 

Klik hier voor meer informatie over het Hof van Saksen.

Toppunten:
- Onwijs veel te doen voor de kinderen 
- Mooie accommodaties 
- Genoeg te doen in de omgeving 
Luxe accommodaties met Auping bedden, Nespresso koffiemachine en niet onbelangrijk, Wifi

Foto’s:

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Volg jij ons al op social media?

 


 

Omdat wij onze bezoekers een zo eerlijk mogelijk beeld willen geven van de kosten, beschrijven we per aanbieder wat de bijkomende kosten zijn. Op deze manier zie jij goed waar je aan toe bent! Klik hier voor alle bijkomende kosten!

 

Deze website bevat affiliate links. Als jij een vakantie boekt vanuit een link via mijn site, dan krijg ik daar een kleine commissie voor. Dit kost jou niks extra, maar zo kan ik deze website in de lucht houden en de beste vakantie deals met jou delen. ;-)

 

Waarom Goedkope Bungalows Nederland?

🧡 Meer dan 23.500 Facebook volgers 

🧡 15 betrouwbare partners waar we mee samenwerken  

🧡 Jij boekt jouw vakantie altijd met korting 

🧡 Altijd de beste last minute deals

 

Neem hier contact met ons op.