Kerstmarkt bezoeken Landal

Staat er in de kerstperiode een vakantie naar Landal gepland? De beste manier om dan alvast in de stemming te komen, is door een traditionele kerstmarkt te bezoeken. In de buurt van een aantal Landal vakantieparken hebben we enkele van de mooiste én meest magische kerstmarkten van Europa, waardoor de vakantie voor iedereen een onvergetelijke ervaring wordt! De sfeer van deze kerstmarkten is ongeëvenaard, en je zult je meteen thuis voelen. Snuffel rond bij lokale kraampjes met handgemaakte cadeaus en decoraties, proef heerlijke lekkernijen van seizoensgebonden voedselverkopers of neem deel aan traditionele activiteiten zoals schaatsen of kerstliederen zingen - wat je voorkeur ook is, er is hier voor elk wat wils!
Verheug je op verblinding door twinkelende lichtjes die het marktgebied verlichten en live muziekoptredens die bijdragen aan de feestelijke sfeer. Wij houden zo van de kerstdagen! Op de vakantieparken zelf is ook vaak veel leuks te doen rondom de feestdagen!

Landal Cauberg

Als je aan ons vraagt welke kerstmarkt in Nederland onze favoriet is, dan zeggen wij die in Valkenburg! Elk jaar weer toveren ze Valkenburg om tot een magische kerststad. En dan de kerstmarkten in degrotten, dit is echt heel erg bijzonder om mee te mogen maken en zeker de moeite waard. Gelukkig heeft landal een mooi vakantiepark bovenop de Cauberg liggen, hier kun je dus prima verblijven alsjullie een bezoek aan de kerstmarkt willen brengen. Bekijk hier dit mooie Landal park in Valkenburg.

 


Landal kortingen

Als je van plan bent om een bezoek te brengen aan de kerstmarkt in Valkenburg en je wilt verblijven bij Landal Kasteeldomein de Cauberg, dan doe je er slim aan om eerst even een kijkje te nemen bijalle Landal kortingen die er momenteel zijn. Zo kun je bijvoorbeeld maar zo een korting tot 40% pakken als je een last minute boekt, of wat dacht je van een korting speciaal voor in de kerstvakantie? Ze zijn er allemaal, dus profiteer hier van.