Summer Deal bij Beekse Bergen

Zomerse avonturen wachten op jou bij Vakantiepark Beekse Bergen! Ontsnap aan de dagelijkse sleur en dompel jezelf onder in een wereld vol natuur, wildlife en onvergetelijke ervaringen. En nu, met de exclusieve Summer Deal, wordt jouw vakantie nog specialer! 

Dit unieke vakantiepark, gelegen in het hart van de prachtige Beekse Bergen, biedt een overvloed aan mogelijkheden voor plezier en ontspanning. Of je nu kiest voor een avontuurlijke safaritent, een gezellige lodge of een comfortabele bungalow, je wordt omringd door de natuur en de geluiden van het wild.Slapen bij Beekse Bergen

Ontdek het naastgelegen Safaripark Beekse Bergen, waar je oog in oog komt te staan met majestueuze giraffen, nieuwsgierige neushoorns en speelse leeuwen. Maak een spannende safari en ervaar de Afrikaanse savanne als nooit tevoren.

Verken het prachtige meer van Beekse Bergen met een ontspannende boottocht of huur een kano om op je eigen tempo de omgeving te verkennen. Geniet van de zon op het strand of neem een verfrissende duik in het zwembad. Laat je verrassen door de schitterende natuur tijdens een wandeling of fietstocht door het aangrenzende natuurgebied. Spot wilde dieren, bewonder de weelderige bossen en geniet van de rust en stilte om je heen.

Profiteer nu van deze Summer Deal en ontvang speciale kortingen en extra’s! Of je nu een lang weekend of een volle week boekt, je krijgt waar voor je geld en creëert herinneringen die een leven lang meegaan.
Dus pak je koffers, verzamel je familie en vrienden, en ga mee op een onvergetelijk avontuur bij Vakantiepark Beekse Bergen!