Familiekorting 20% bij Center Parcs


Center Parcs familiekorting

De Center Parcs familiekorting, één van de bekendste kortingen die Center Parcs heeft. Dit omdat hij aardig wat voordeel kan opbrengen. Met de familiekorting van Center Parcs krijg je maar liefst 20% korting bij de meeste vakantieparken van Center Parcs. Zeker de moeite waard dus!  De voorwaarden van de familie korting zijn dat je jullie vakantie niet in een  schoolvakanties valt én dat er in ieder geval één kind meegaat die jonger is dan 13 jaar.

 


Het kan voorkomen dat de korting niet goed werkt. Dit kan omdat de familiekorting soms niet gecombineerd kan worden met enkele cottages. Probeer het dan opnieuw met een ander type cottage. Vaak werkt de korting dan wel. Probeer ook zeker om verschillende Center Parcs kortingen te combineren met elkaar zodat de korting zeer hoog op kan lopen. Wees slim en pak bijvoorbeeld 40% korting door deze korting te combineren met een vroegboekkorting!

 

Je krijgt nu ook nog eens extra een activiteitencadeau twv €30,- helemaal gratis als je via onderstaande link jullie vakantie bij Center Parcs boekt.

 


Familiekorting van 40% door te combineren met kortingen

Wist je dat je de familie korting goed kunt combineren met bijvoorbeeld een Center Parcs last minute of een Center Parcs vroegboekkorting? Zo heb je namelijk nog meer voordeel! Je krijgt namelijk al 20% korting door de familiekorting, maar dan ook nog eens de 20% vroegboekkorting extra. Dat is 40% Center Parcs korting in totaal! Je moet dan wel 6 maanden van te voren boeken en bij een last minute uiteraard op het laatste moment boeken. Bekijk even goed welke Center Parcs korting voor jullie het beste is om te combineren.

 


Korting Center Parcs

Bij Center Parcs werken ze bijna niet meer met kortingscodes, dit doen ze niet zo vaak omdat de kortingen die ze hebben al erg hoog zijn. Heb je een code van Center Parcs? Dit kan bijvoorbeeld vanuit een kerstpakket zijn. Kijk wel eerst even goed of deze korting ook echt wel hoger is dan de overige kortingen die we hebben gevonden van Center Parcs! Vaak zien we dat dit niet het geval is. Heb je een Center Parcs code? Check je korting dan via deze link. 

 


Center Parcs familiekorting

Volg jij ons al op social media?

 


 

Omdat wij onze bezoekers een zo eerlijk mogelijk beeld willen geven van de kosten, beschrijven we per aanbieder wat de bijkomende kosten zijn. Op deze manier zie jij goed waar je aan toe bent! Klik hier voor alle bijkomende kosten!

 

Deze website bevat affiliate links. Als jij een vakantie boekt vanuit een link via mijn site, dan krijg ik daar een kleine commissie voor. Dit kost jou niks extra, maar zo kan ik deze website in de lucht houden en de beste vakantie deals met jou delen. ;-)

 

Waarom Goedkope Bungalows Nederland?

🧡 Meer dan 23.500 Facebook volgers 

🧡 15 betrouwbare partners waar we mee samenwerken  

🧡 Jij boekt jouw vakantie altijd met korting 

🧡 Altijd de beste last minute deals

 

Neem hier contact met ons op.