Boek last minute een vakantie met Koningsdag


Koningsdag komt eraan en wat is er leuker dan dit jaar eens op een andere locatie te vieren dan in je eigen woonplaats? Boek nu last-minute een vakantie en vier dit geweldige feest op een plek die je nog niet hebt ontdekt! Laat je verrassen door een nieuwe omgeving terwijl je geniet van een ontspannen verblijf op een vakantiepark. Samen met vrienden of familie kun je de festiviteiten op Koningsdag beleven en vervolgens heerlijk ontspannen weer naar huis gaan.

 

Wij zijn dol op Koningsdag en nodigen je uit om mee te doen! Op 27 april is het zover, dus pak je koffers en vertrek op 26 april naar een gezellig park voor een onvergetelijk weekendje weg. We delen graag met jou de plekken waar wij een keer koningsdag hebben gevierd en wat we ervan vonden. Ook vertellen we je gelijk welke vakantieparken er in de buurt liggen van deze plekken. 

 

Koningsdag in Amsterdam, onze hoofdstad

Vanuit onze ervaring kunnen we zeggen dat Koningsdag in Amsterdam een onvergetelijke ervaring is, maar het is belangrijk om te weten dat het extreem druk kan worden. De straten en grachten zijn gevuld met mensen, en het kan behoorlijk overweldigend zijn voor degenen die niet goed tegen drukte kunnen. Als je van plan bent om de festiviteiten in Amsterdam bij te wonen, is het verstandig om voorbereid te zijn op grote menigten en om jezelf ruimte te geven om te ontspannen indien nodig. Het is ook een goed idee om van tevoren een plan te maken, zodat je weet waar je naartoe gaat en hoe je weerveilig thuis komt. Als de drukte te veel wordt, zijn er gelukkig tal van andere manieren om Koningsdag te vieren, zowel in Amsterdam als elders, op een manier die beter past bij je comfortniveau. Het is onwijs gezellig in onze hoofdstad op Koningsdag en ons zul je er zeker vaker terug gaan zien! Je zou een kijkje kunnen nemen bij onderstaande vakantieparken die in de buurt van Amsterdam liggen:

 • Landal Volendam
 • Duinresort Dunimar
 • Landal Gooische Heide
 • Europarcs Poort van Amsterdam


Landal Volendam


Koningsdag in Goes (Zeeland) vieren

Vanuit onze eigen ervaring kunnen we met enthousiasme vertellen over Koningsdag in Goes! Dit is echt een super leuk plek om deze dag te vieren! Deze feestelijke dag wordt in Goes altijd groots gevierd met een scala aan activiteiten en festiviteiten. Dit jaar belooft het opnieuw een fantastische dag te worden, met een levendig programma dat jong en oud zal aanspreken.
Op Koningsdag zelf, 27 april, is de Grote Markt het bruisende centrum van de festiviteiten. Hier kun je genieten van spelletjes, live optredens, en gezellige markten. Ook voor de kinderen zijn er volop activiteiten gepland, van schminken tot springen op de springkussens. En niet te vergeten, er zal een DJ zijn die zorgt voor de perfecte feestelijke sfeer!
Naast de festiviteiten op de Grote Markt, zijn er ook andere evenementen verspreid over de stad. Denk aan rommelmarkten, optredens van lokale artiesten, en speciale activiteiten voor kinderen. Kortom, Koningsdag in Goes is een ervaring die je niet wilt missen!
Neem eens een kijkje bij deze parken in de buurt van Goes: 

 • Landal Villapark Livingstone
 • Vakantiepark Hof van Zeeland
 • Roompot Beach Resort
 • Roompot Domein Het Camperveer

Roompot Domein Het Camperveer


Koningsdag in Utrecht

Wij wonen in de buurt van Utrecht en vinden Koningsdag en Koningsnacht altijd super leuk en gezellig in deze stad! Vanuit onze eigenervaringkunnenwe vertellen dat Koningsdag in Utrecht echt super leuk is! De stad bruist van energie en kleur, en er is altijd iets te doen voor jong en oud.

Op Koningsdag (en Koningsnacht) zelf, 27 april, komen de straten van Utrecht tot leven met markten, optredens, en allerlei andere festiviteiten. De beroemde grachten zijn gevuld met kleurrijke bootjes en er heerst een feestelijke sfeer door de hele stad. 
Een hoogtepunt van Koningsdag in Utrecht is de vrijmarkt, waar mensen hun spullen verkopen op straat of in de parken. Het is een geweldige kans om rond te snuffelen naar unieke vondsten en tegelijkertijd te genieten van de gezellige drukte.
Daarnaast zijn er tal van andere activiteiten te vinden, zoals live muziekoptredens, straattheater, en kinderactiviteiten. En natuurlijk kun je ook genieten van heerlijk eten en drinken op de vele terrassen en eetkraampjes die door de stad verspreid zijn. Koningsdag in Utrecht vinden wij een feest voor alle zintuigen en een ervaring die je niet snel zult vergeten.
 
Neem eens een kijkje bij deze vakantieparken. Deze vakantieparken liggen in de dorpen om Utrecht heen.
 
 • Landal Reeuwijkse Plassen
 • RCN Het grote bos
 • TopParken - Résidence Lage Vuursche
 

Last minute korting pakken

Ben je na het lezen van onze blog op zoek naar een last-minute avontuur tijdens Koningsdag? Pak dan nu je kans en profiteer van de speciale kortingen voor een weekendje weg die we hebben gevonden voor je. Of je nu op zoek bent naar een bruisende stad vol festiviteiten of liever de rust opzoekt in de natuur, wij hebben het perfecte verblijf voor jou.
Ontdek de levendige steden zoals Utrecht, Amsterdam of Goes en dompel jezelf onder in de feestelijke sfeer van Koningsdag. Of kies voor een ontspannen verblijf in een pittoresk dorpje of aan de kust, waar je kunt genieten van rustige wandelingen en prachtige uitzichten.
Met de last-minute kortingen hoef je niet langer te wachten om je Koningsdagplannen te maken. Boek nu en verzeker jezelf van een geweldig weekend weg, waar je ook naartoe gaat.

Over de auteur: Nicole

Volg jij ons al op social media?

 


 

Omdat wij onze bezoekers een zo eerlijk mogelijk beeld willen geven van de kosten, beschrijven we per aanbieder wat de bijkomende kosten zijn. Op deze manier zie jij goed waar je aan toe bent! Klik hier voor alle bijkomende kosten!

 

Deze website bevat affiliate links. Als jij een vakantie boekt vanuit een link via mijn site, dan krijg ik daar een kleine commissie voor. Dit kost jou niks extra, maar zo kan ik deze website in de lucht houden en de beste vakantie deals met jou delen. ;-)

 

Waarom Goedkope Bungalows Nederland?

🧡 Meer dan 23.500 Facebook volgers 

🧡 15 betrouwbare partners waar we mee samenwerken  

🧡 Jij boekt jouw vakantie altijd met korting 

🧡 Altijd de beste last minute deals

 

Neem hier contact met ons op.