Sunparks korting 55+


Sunparks 55+ korting

Bij Sunparks krijg je 20% korting als je 55+ bent. En wist je dat je deze korting ook kunt combineren met de Sunparks vroegboekkorting? De voorwaarden van deze korting zijn dat je bij aankomst een identiteitskaart of paspoort moet laten zien, dit als bewijs om van de kortingen te mogen profiteren. Let op: om voor deze korting in aanmerking te komen, moet u wel uw vakantie minstens 2 maanden voor vertrek boeken!

 

Deze korting is ook erg leuk om gebruik van te maken als jullie met het hele gezin op vakantie gaan. Je kunt dan gebruik maken van deze korting, zolang er maar een persoon van boven de 55 jaar meegaat. Dus ga lekker met opa en oma of met je ouders op vakantie en maak gebruik van deze toffe korting! Er zijn wel een aantal voorwaarden, deze vind je als je doorklikt via onderstaande button. 


Combineer deze korting

Als je ruim op tijd bent met het boeken van je vakantie bij Sunparks, heb je de geweldige mogelijkheid om te profiteren van dubbele kortingen door de vroegboekkorting te combineren met andere aanbiedingen. Hoe eerder je boekt, hoe hoger de korting zal zijn die je ontvangt! Bekijk hieronder hoe de kortingen oplopen naarmate je eerder boekt:

 

  • 6 maanden voor aankomst: Ontvang maar liefst 20% korting op je verblijf.
  • 4 maanden voor aankomst: Geniet van een mooie korting van 15% op je boeking.
  • 2 maanden voor aankomst: Profiteer nog steeds van een aantrekkelijke korting van 10%.

Door op tijd te boeken en te profiteren van deze vroegboekkortingen, kun je niet alleen veel geld besparen, maar ook zeker zijn van een plekje op jouw favoriete vakantiepark van Sunparks. Dus waar wacht je nog op? Plan je vakantie ruim van tevoren en verzeker jezelf van de hoogst mogelijke korting voor een onvergetelijke vakantie bij Sunparks!


Volg jij ons al op social media?

 


 

Omdat wij onze bezoekers een zo eerlijk mogelijk beeld willen geven van de kosten, beschrijven we per aanbieder wat de bijkomende kosten zijn. Op deze manier zie jij goed waar je aan toe bent! Klik hier voor alle bijkomende kosten!

 

Deze website bevat affiliate links. Als jij een vakantie boekt vanuit een link via mijn site, dan krijg ik daar een kleine commissie voor. Dit kost jou niks extra, maar zo kan ik deze website in de lucht houden en de beste vakantie deals met jou delen. ;-)

 

Waarom Goedkope Bungalows Nederland?

🧡 Meer dan 23.500 Facebook volgers 

🧡 15 betrouwbare partners waar we mee samenwerken  

🧡 Jij boekt jouw vakantie altijd met korting 

🧡 Altijd de beste last minute deals

 

Neem hier contact met ons op.