Sunparks korting 55+

Sunparks 55+ korting

 

Bij Sunparks krijg je 20% korting als je 55+ bent. En wist je dat je deze korting ook kunt combineren met de Sunparks vroegboekkorting? De voorwaarden van deze korting zijn dat je bij aankomst een identiteitskaart of paspoort moet laten zien, dit als bewijs om van de kortingen te mogen profiteren. Let op: om voor deze korting in aanmerking te komen, moet u wel uw vakantie minstens 2 maanden voor vertrek boeken!

 

Deze korting is ook erg leuk om gebruik van te maken als jullie met het hele gezin op vakantie gaan. Je kunt dan gebruik maken van deze korting, zolang er maar een persoon van boven de 55 jaar meegaat. Dus ga lekker met opa en oma of met je ouders op vakantie en maak gebruik van deze toffe korting! Er zijn wel een aantal voorwaarden, deze vind je als je doorklikt via onderstaande button. 


Combineer deze korting

Ben jij lekker op tijd met boeken? Dan kun je deze Sunparks korting combineren met de vroegboekkortingen die er zijn. Hoe eerder je boekt, hoe hoger je korting zal zijn! Bekijk de kortingen als je gaat combineren hieronder:

  •  6 maanden voor aankomst: 20% korting
  •  4 maanden voor aankomst: 15% korting
  •  2 maanden voor aankomst: 10% korting