Bungalow pakken via de veiling

Je kunt op verschillende manieren korting krijgen voor jullie verblijf op een vakantiepark. Er zijn natuurlijk de standaard kortingen die de aanbieders voor jullie hebben, zoals de last minute korting, de vroegboekkorting, 55+ korting en natuurlijk de Familiekorting. Maar wisten jullie ook dat je heel voordelig een verblijf kunt winnen door mee te gaan bieden bij een veiling? Lees maar eens verder!


Bungalow kortingen via een veiling

Er zijn verschillende veilingsites waar je naar kunt kijken: Vakantieveilingen en Ticketveiling. Wij zijn zelf fan van VakantieVeilingen, maar kijk eerst even goed welke het leukste vakantiepark in de veiling heeft. Als je een leuk vakantiepark hebt gevonden, ga je een account aan maken. Dit is helemaal gratis en vrijblijvend! Dit account heb je nodig om mee te kunnen bieden. Zodra je een account hebt, kun je jezelf aanmelden met je e-mailadres en een wachtwoord. Dan gaat het leuke deel beginnen, je kunt gaan bieden! 


Hoogte kortingen bungalowparken

Hoe hoog de korting is, hangt een beetje af van het tijdstip, welke veiling je hebt en in welke tijd van het jaar je gaat bieden. Je zult midden in de nacht bijvoorbeeld veel meer kans op een hogere korting hebben, dit omdat er dan minder mensen meebieden. Let wel even op dat er nog administratiekosten bijkomen. Deze zijn meestal rond de €5,- Ook ben je verplicht om de veiling af te nemen als jij het winnende bod hebt. Ga dus niet klakkeloos zitten bieden op van alles en nog wat, maar ga serieus aan het werk.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Volg jij ons al op social media?

 


 

Omdat wij onze bezoekers een zo eerlijk mogelijk beeld willen geven van de kosten, beschrijven we per aanbieder wat de bijkomende kosten zijn. Op deze manier zie jij goed waar je aan toe bent! Klik hier voor alle bijkomende kosten!

 

Deze website bevat affiliate links. Als jij een vakantie boekt vanuit een link via mijn site, dan krijg ik daar een kleine commissie voor. Dit kost jou niks extra, maar zo kan ik deze website in de lucht houden en de beste vakantie deals met jou delen. ;-)

 

Waarom Goedkope Bungalows Nederland?

🧡 Meer dan 23.500 Facebook volgers 

🧡 15 betrouwbare partners waar we mee samenwerken  

🧡 Jij boekt jouw vakantie altijd met korting 

🧡 Altijd de beste last minute deals

 

Neem hier contact met ons op.