Bungalow pakken via de veiling

Bungalow kortingen via een veiling

Je kunt op verschillende manieren korting krijgen voor jullie verblijf op een vakantiepark. Er zijn natuurlijk de standaard kortingen die de aanbieders voor jullie hebben, zoals de last minute korting, de vroegboekkorting, 55+ korting en natuurlijk de Familiekorting. Maar wisten jullie ook dat je heel voordelig een verblijf kunt winnen door mee te gaan bieden bij een veiling? Lees maar eens verder!

Bungalow kortingen via een veiling

Er zijn verschillende veilingsites waar je naar kunt kijken: Vakantieveilingen en Ticketveiling. Wij zijn zelf fan van VakantieVeilingen, maar kijk eerst even goed welke het leukste vakantiepark in de veiling heeft. Als je een leuk vakantiepark hebt gevonden, ga je een account aan maken. Dit is helemaal gratis en vrijblijvend! Dit account heb je nodig om mee te kunnen bieden. Zodra je een account hebt, kun je jezelf aanmelden met je e-mailadres en een wachtwoord. Dan gaat het leuke deel beginnen, je kunt gaan bieden! 

Hoogte kortingen bungalowparken

Hoe hoog de korting is, hangt een beetje af van het tijdstip, welke veiling je hebt en in welke tijd van het jaar je gaat bieden. Je zult midden in de nacht bijvoorbeeld veel meer kans op een hogere korting hebben, dit omdat er dan minder mensen meebieden. Let wel even op dat er nog administratiekosten bijkomen. Deze zijn meestal rond de €5,- Ook ben je verplicht om de veiling af te nemen als jij het winnende bod hebt. Ga dus niet klakkeloos zitten bieden op van alles en nog wat, maar ga serieus aan het werk.

Reactie schrijven

Commentaren: 0