Landal zwembaden


Landal zwembaden

 

Landal zwembaden, bij vakantie hoort zwemmen! Met of zonder kinderen, zwemmen is leuk. Baantjes trekken, lekker spelen in het water of kijken hoe de (klein) kinderen lekker aan het spelen zijn. De meeste Landal parken hebben gelukkig een zwembad. Sommige hebben zelfs een subtropisch zwembad!

 

We zetten hieronder onze top 3 Landal parken met zwembad.


Landal zwembad bij Landal Het Vennenbos

Bij Landal Het Vennenbos kun jij zwemmen in een subtropisch zwembad. Spring in het golfslagbad, glijdt van de spannende Wild Wave super slide glijbaan. De kleintjes kunnen spelen in de watersproeiers van Surfers Splash Bay. Wil jij even lekker chillen? Stap dan in de lazy river. Maak een spannend tochtje van de Wakiki White Water Creek.

Landal zwembad Het Vennenbos


Landal zwembad bij Landal Hof van Saksen

Het zwembad van het Hof van Saksen is hét zwembad om met kinderen heen te gaan. Met maar liefst 4 spectaculaire glijbanen, een peuterbad en een wedstrijdbad is dit zwembad geschikt voor jong en oud. Er is ook een 107 meter lange wildwaterbaan, super leuk! Een vakantie hier is sowieso tof, maar het zwembad maakte het voor ons echt af!

Landal zwembad Hof  van Saksen


Landal zwembad Vakantiepark de Lommerbergen

Bij Landal de Lommerbergen kun je uren plezier hebben in het VERNIEUWDE subtropisch zwemparadijs. Voor de grote kinderen zijn twee gloednieuwe, spannende glijbanen en voor de kleintjes is er een Kids Junglebad en het peuterbad. Dit is nog niet alles voor de kleintjes, er is ook een KinderDoeBad en een Sprudelbad

Zwembad Landal De Lommerbergen


Landal subtropische zwembaden

Bij Landal zijn ook een aantal parken die beschikken over een subtropisch zwembad. Wij vinden dit zelf altijd een groot pluspunt, omdat de kinderen zich dan super goed vermaken. In Nederland zijn drie Landal parken die een subtropisch zwembad hebben. In totaal kun je kiezen uit 8 parken met een subtropisch zwembad, in Nederland, Zwitserland, Denemarken en Duitsland. Hieronder zie je de drie parken in Nederland:

🧡 Landal Het Vennenbos 
🧡 Landal De Vossemeren
🧡 Landal Hof van Saksen 


Landal kortingen

Als jullie een vakantiepark naar keuze hebben gevonden, dan moet je niet vergeten om te kijken of er momenteel een leuke Landal korting is waar jij gebruik van kunt maken. Er zijn aardig wat last minute kortingen die je kunt pakken. Zitten jullie aan de schoolvakanties vast? Ook dan zijn er leuke kortingen. Het is dus altijd slim om dit even te checken voordat je gaat boeken. 


Over de auteur: Nicole

Volg jij ons al op social media?

 


 

Omdat wij onze bezoekers een zo eerlijk mogelijk beeld willen geven van de kosten, beschrijven we per aanbieder wat de bijkomende kosten zijn. Op deze manier zie jij goed waar je aan toe bent! Klik hier voor alle bijkomende kosten!

 

Deze website bevat affiliate links. Als jij een vakantie boekt vanuit een link via mijn site, dan krijg ik daar een kleine commissie voor. Dit kost jou niks extra, maar zo kan ik deze website in de lucht houden en de beste vakantie deals met jou delen. ;-)

 

Waarom Goedkope Bungalows Nederland?

🧡 Meer dan 23.500 Facebook volgers 

🧡 15 betrouwbare partners waar we mee samenwerken  

🧡 Jij boekt jouw vakantie altijd met korting 

🧡 Altijd de beste last minute deals

 

Neem hier contact met ons op.