Landal privé zwembad

Landal prive zwembad

Ben jij op zoek naar een accommodatie met privé zwembad? Dan zit je bij Landal goed! Er zijn namelijk een aantal accommodaties die jij kunt boeken met zwembad. Je vindt deze op Waterpark de Bloemert in Drenthe. Dit mooie park van Landal ligt aan het Zuidlaardermeer, dus erg geschikt voor sport en spel op het water! De villa's met eigen zwembad liggen aan het meer, en beschikken over een eigen aanlegsteiger.

 

Een privé zwembad bij jullie accommodatie is heerlijk. De kinderen kunnen nog even heerlijk spelen in het zwembad voor het slapen gaan, en jij kan lekker baantjes trekken. Het bad is niet heel groot, maar er zit een jetstream in. Niet de drukte van het algemene zwembad, maar allemaal in rust bij jullie eigen huisje! Zie je het al voor je? Heerlijk wakker worden in alle rust, lekker even wat baantjes trekken voor iedereen ontwaakt. Wij zijn fan! Boek snel jullie accommodatie mét privé zwembad voor jou en je gezin/partner.

 

Landal accommodatie met privé zwembad

Op dit mooie Landal park in Drenthe kun je dus een accommodatie boeken met een privé zwembad. Je kunt kiezen uit een 8 of 10- persoons bungalow. Naast een zwembad, vind je ook een heerlijke sauna in jullie bungalow.

Kenmerken 10- persoonsbungalow:
🧡 Circa 185 m²
🧡 Vrijstaand 
🧡 4 badkamers 
🧡 5 slaapkamers Kenmerken 8- persoonsbungalow:
🧡 Circa 155 m²
🧡 Vrijstaand 
🧡 2 badkamers 
🧡 4 slaapkamers 

Bekijk hieronder de 8-persoonsbungalow👇🏻

 

 


Landal korting voor deze bungalows

Natuurlijk kun je ook voor deze bungalows gebruik maken van een Landal korting. Neem eens een kijkje bij de last minute korting van Landal (al is de kans klein dat ze nog beschikbaar zijn last minute) of neem eens een kijkje bij de vroegboekkorting van Landal. Zitten jullie aan de schoolvakantie vast? Dan zou je eens een kijkje kunnen nemen bij alle kortingen die in de schoolvakantie geldig zijn.  Zoals je ziet zijn er aardig wat manieren om gebruik te maken van een leuke korting als je naar Landal op vakantie zou willen. Wees slim, en maak hier ook echt gebruik van!

 


Andere vakantiehuizen met privé zwembad

Natuurlijk zijn er nog meer vakantieparken waar je een vakantiehuis met privé zwembad kunt boeken. Het is leuk om ook zeker even een kijkje te nemen bij één van deze parken. We zullen ze hieronder voor je neerzetten:

 


Over de auteur: Nicole

Volg jij ons al op social media?

 


 

Omdat wij onze bezoekers een zo eerlijk mogelijk beeld willen geven van de kosten, beschrijven we per aanbieder wat de bijkomende kosten zijn. Op deze manier zie jij goed waar je aan toe bent! Klik hier voor alle bijkomende kosten!

 

Deze website bevat affiliate links. Als jij een vakantie boekt vanuit een link via mijn site, dan krijg ik daar een kleine commissie voor. Dit kost jou niks extra, maar zo kan ik deze website in de lucht houden en de beste vakantie deals met jou delen. ;-)

 

Waarom Goedkope Bungalows Nederland?

🧡 Meer dan 23.500 Facebook volgers 

🧡 15 betrouwbare partners waar we mee samenwerken  

🧡 Jij boekt jouw vakantie altijd met korting 

🧡 Altijd de beste last minute deals

 

Neem hier contact met ons op.