Hof van Saksen krijgt Green Key duurzaamheid


Hof van Saksen ontvangt Green Key voor duurzaamheid

 

In Drenthe ligt het luxe Landal park Hof van Saksen. Landal heeft al heel veel Landal parken die het certificaat Green Key in ontvangst hebben genomen. Hof van Saksen heeft dit certificaat ontvangen, vanwege de inzet voor duurzaamheid. Landal het Hof van Saksen heeft het certificaat ontvangen, omdat het verschillende dingen heeft gedaan zoals een groen dak op het gebouw bij het zwembad en de restaurants, er is bespaard op water in de boerderijen en er is goed nagedacht over het stroomgebruik op het park. Landal werkt ook samen met verschillende regionale bedrijven en bv de voedselbank. Alles wat hierboven staat heeft ertoe geleid dat Landal Hof van Saksen de GreenKey heeft mogen ontvangen.

 


Landal Hof van Saksen

Hof van Saksen is één van de luxe vakantieparken die Landal heeft. Op het park zijn veel faciliteiten zoals een meer, een groot zwembad met wildwaterbaan van maar liefst 107 meter lang, een indoor speelparadijs, verschillende restaurants en niet te vergeten de Hof van Saksen academies waar de kinderen aan mee kunnen doen. Ben je toe aan wat ontspanning? Ga dan eens langs bij het Spa & Wellness complex. Het kan allemaal op het Hof van Saksen!

 Hof van Saksen korting

Als jullie van plan zijn om een verblijf te boeken bij Landal park Hof van Saksen, dan doe je er slim aan om eerst eens alle kortingen te checken voordat jullie gaan boeken. Er zijn verschillende kortingen waar je gebruik van kunt maken. Wat dacht je van de Landal Hof van Saksen last minute korting? Of de Landal Hof van Saksen vroegboekkorting? Er zijn veel verschillende Hof van Saksen kortingen zodat jullie verblijf een stuk voordeliger zal worden.

 


Volg jij ons al op social media?

 


 

Omdat wij onze bezoekers een zo eerlijk mogelijk beeld willen geven van de kosten, beschrijven we per aanbieder wat de bijkomende kosten zijn. Op deze manier zie jij goed waar je aan toe bent! Klik hier voor alle bijkomende kosten!

 

Deze website bevat affiliate links. Als jij een vakantie boekt vanuit een link via mijn site, dan krijg ik daar een kleine commissie voor. Dit kost jou niks extra, maar zo kan ik deze website in de lucht houden en de beste vakantie deals met jou delen. ;-)

 

Waarom Goedkope Bungalows Nederland?

🧡 Meer dan 23.500 Facebook volgers 

🧡 15 betrouwbare partners waar we mee samenwerken  

🧡 Jij boekt jouw vakantie altijd met korting 

🧡 Altijd de beste last minute deals

 

Neem hier contact met ons op.