Hof van Saksen krijgt Green Key duurzaamheid

Hof van Saksen ontvangt Green Key voor duurzaamheid

In Drenthe ligt het luxe Landal park Hof van Saksen. Landal heeft al heel veel Landal parken die het certificaat Green Key in ontvangst hebben genomen. Hof van Saksen heeft dit certificaat ontvangen, vanwege de inzet voor duurzaamheid. Landal het Hof van Saksen heeft het certificaat ontvangen, omdat het verschillende dingen heeft gedaan zoals een groen dak op het gebouw bij het zwembad en de restaurants, er is bespaard op water in de boerderijen en er is goed nagedacht over het stroomgebruik op het park. Landal werkt ook samen met verschillende regionale bedrijven en bv de voedselbank. Alles wat hierboven staat heeft ertoe geleid dat Landal Hof van Saksen de GreenKey heeft mogen ontvangen.

 


Landal Hof van Saksen

Hof van Saksen is één van de luxe vakantieparken die Landal heeft. Op het park zijn veel faciliteiten zoals een meer, een groot zwembad met wildwaterbaan van maar liefst 107 meter lang, een indoor speelparadijs, verschillende restaurants en niet te vergeten de Hof van Saksen academies waar de kinderen aan mee kunnen doen. Ben je toe aan wat ontspanning? Ga dan eens langs bij het Spa & Wellness complex. Het kan allemaal op het Hof van Saksen!

 


Hof van Saksen korting

Als jullie van plan zijn om een verblijf te boeken bij Landal park Hof van Saksen, dan doe je er slim aan om eerst eens alle kortingen te checken voordat jullie gaan boeken. Er zijn verschillende kortingen waar je gebruik van kunt maken. Wat dacht je van de Landal Hof van Saksen last minute korting? Of de Landal Hof van Saksen vroegboekkorting? Er zijn veel verschillende Hof van Saksen kortingen zodat jullie verblijf een stuk voordeliger zal worden.