Landal & golfen


Golfen bij Landal

 

Hou jij erg van golf? Ben je een fanatiek golfer? Dan zit je bij Landal goed!  Of je nu onder begeleiding wilt kennismaken met deze sport of graag alleen de baan opgaat, alles kan! Bij Landal beschikken diverse parken over een eigen golfbaan. Sommige vakantieparken hebben een golfbaan in de omgeving. We zien deze sport steeds meer en er komen ook steeds meer golfbanen. Wij snappen dat wel. Wat is er nou lekkerder dan in het zonnetje een heerlijk potje te golfen. Op de volgende Landal parken kun je golfen:


Golfbanen in de omgeving van Landal parken

Bovenstaande vakantieparken hebben een golfbaan op het park zelf. Ook zijn er een aantal Landal vakantieparken die in de buurt van een golfbaan liggen. Hieronder staan alle parken die in de buurt van een golfbaan liggen.


Landal parken naast een Pitch & Putt baan

Als je geen GVB hebt en geen zin hebt om daar een week je best voor te doen dan zou je eens kunnen kijken bij de parken welke naast een Pitch & Putt liggen. Voor deze vorm van golf heb je geen vergunningen nodig! De afstanden tussen de holes op een Pitch en Putt baan zijn een stuk kleiner en daarom leuk om met het hele gezin te spelen. (Vanaf 8 jaar) De volgende Landal parken liggen naast een Pitch & Putt baan:

 

Volg jij ons al op social media?

 


 

Omdat wij onze bezoekers een zo eerlijk mogelijk beeld willen geven van de kosten, beschrijven we per aanbieder wat de bijkomende kosten zijn. Op deze manier zie jij goed waar je aan toe bent! Klik hier voor alle bijkomende kosten!

 

Deze website bevat affiliate links. Als jij een vakantie boekt vanuit een link via mijn site, dan krijg ik daar een kleine commissie voor. Dit kost jou niks extra, maar zo kan ik deze website in de lucht houden en de beste vakantie deals met jou delen. ;-)

 

Waarom Goedkope Bungalows Nederland?

🧡 Meer dan 23.500 Facebook volgers 

🧡 15 betrouwbare partners waar we mee samenwerken  

🧡 Jij boekt jouw vakantie altijd met korting 

🧡 Altijd de beste last minute deals

 

Neem hier contact met ons op.