Landal & golfen

Golfen bij Landal

 

Hou jij erg van golf? Ben je een fanatiek golfer? Dan zit je bij Landal goed!  Of je nu onder begeleiding wilt kennismaken met deze sport of graag alleen de baan opgaat, alles kan! Bij Landal beschikken diverse parken over een eigen golfbaan. Sommige vakantieparken hebben een golfbaan in de omgeving. We zien deze sport steeds meer en er komen ook steeds meer golfbanen. Wij snappen dat wel. Wat is er nou lekkerder dan in het zonnetje een heerlijk potje te golfen. Op de volgende Landal parken kun je golfen:


Golfbanen in de omgeving van Landal parken

Bovenstaande vakantieparken hebben een golfbaan op het park zelf. Ook zijn er een aantal Landal vakantieparken die in de buurt van een golfbaan liggen. Hieronder staan alle parken die in de buurt van een golfbaan liggen.


Landal parken naast een Pitch & Putt baan

Als je geen GVB hebt en geen zin hebt om daar een week je best voor te doen dan zou je eens kunnen kijken bij de parken welke naast een Pitch & Putt liggen. Voor deze vorm van golf heb je geen vergunningen nodig! De afstanden tussen de holes op een Pitch en Putt baan zijn een stuk kleiner en daarom leuk om met het hele gezin te spelen. (Vanaf 8 jaar) De volgende Landal parken liggen naast een Pitch & Putt baan: